Okay razmaščevalec za kuhinjo Mister Grease 500ml

5.95

Okay razmaščevalec za kuhinjo Mister Grease z lahkoto odstrani tudi najbolj trdovratno maščobo na površinah v kuhinji.

Proizvajalec: Okay

Ni na zalogi

Opis

Razmaščevalec za kuhinjo Mister Grease z lahkoto odstrani tudi najbolj trdovratno maščobo na površinah v kuhinji. Z njim lahko čistite umazane pečice, mikrovalovke, kuhalne plošče ali nape. Razmaščevalec za kuhinjo lahko pomaga tudi pri čiščenju platišč na avtomobilu.

Obožuješ Mister Grease-a? Tudi mi. Ampak on je zares močan, za lažja vsakodneva kuhinjska opravila je Madame Cuisine preprosto boljša. Že res, da je manj koncentrirana, ampak ravno zato je super za brisanje vseh površin v kuhinji. Pečico prepustimo  Grease-u. Ampak za pult, štedilnik, jedilno mizo, hladilnik in kuhinjske omarice,… za vse to pa je Madame preprosto najboljša.

Izdelki Okay so veganski, ekološki in narejeni v Sloveniji. Po uporabi pršilko obvezno obrni na OFF!

Mister Grease je na voljo tudi v setu čistil za kuhinjo Okay set čistil kuhinja.

Uporaba:
Pri trdovratni umazaniji nanesite nerazredčeno čistilo direktno na površino, pustite delovati in obrišite s krpo. Čistilo dobro odstrani maščobo, delno celo vodni kamen in daje površini lesk brez brisanja. Po uporabi pršilko obvezno obrni na OFF!

Čistilo je primerno tudi za redčenje: dodajte 40-80 ml čistila na 10 l tople vode.

Sestavine:
<5% anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi. Vsebuje: konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, Benzisothiazolinone, Sodium Pyrithione), dišave (Linallol).

Neto količina: 500ml

Okay je blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelki, ki s svojo iznajdljivostjo lajšajo vsakdan. Naravna čistila za celoten dom.

Opozorila:
H319 Povzroča hudo draženje oči.
P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
P501 Posodo odstranite na primerno mesto samo popolnoma prazno.