Okay Magična gobica za čiščenje z uporabo vode 2 kosa

2.95

Magična gobica za čiščenje je tako učinkovita za odstranjevanje trdovratnih madežev. Uporablja se le z uporabo vode. Magično gobico samo navlažiš z vodo in postala bo močna radirka, ki bo zradirala trdovratne madeže!

Proizvajalec: Okay

2 na zalogi

Opis

Okay magična gobica za čiščenje

Magična gobica za čiščenje je učinkovita za odstranjevanje trdovratnih madežev. Uporablja se le z uporabo vode. Magično gobico samo navlažiš z vodo in postala bo močna radirka, ki bo zradirala trdovratne madeže!

Okay magična gobica za čiščenje se pri uporabi obrablja in počasi “razpade” na manjše koščke.

Kje lahko uporabiš magično gobico za čiščenje?
Gobico lahko uporabiš na ploščicah, pipah, v koritu, skodelicah in vrčih, hladilniku, zamrzovalniku, pečici, posodah, keramiki, kopalni kadi, PVC oknih, za vodni kamen, na platiščih, armaturni plošči, tudi za usnje…

Razlika med Magična gobica za čiščenje siva in Okay magična gobica za čiščenje bela? Sive magične gobice so nekoliko bolj kompaktne, močnejše in bolj trpežne v primerjavi z belimi. So pa bele magične gobice večje.

Uporaba:
Gobico zmoči pod vodo in nežno podrgni po umazani površini. Opazuj kako madeži izginjajo. Vedno najprej preizkusi na manjši površini. NE uporabljaj na lakiranih površinah ali tistih, ki se lahko opraskajo. Nikoli NE uporabljaj na koži. Ne uporabljaj z detergentom. Vedno speri posodo po čiščenju z gobico. Izdelek ni igrača in ga je treba hraniti izven dosega otrok in živali.

Sestavine:
100% melamine foam

Neto količina: vsebuje 2 gobici velikosti 10 x 7 x 3 cm.

Okay je blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelki, ki s svojo iznajdljivostjo lajšajo vsakdan. Naravna čistila za celoten dom.