Okay Magic Stone ploščica za čiščenje

5.95

Okay Magic Stone ploščica za čiščenje so odlično obnese pri trdovratnih madežih, ki ne grejo in ne grejo stran niti z uporabo čistil.

Proizvajalec: Okay

Opis

Okay Magic Stone ploščica za čiščenje so odlično obnese pri trdovratnih madežih, ki ne grejo in ne grejo stran niti z uporabo čistil.

Magic Stone ploščico za čiščenje, ki je tako učinkovita, da sedaj praktično ni več madeža, ki bi se ji zoperstavil. Le z uporabo vode se bo Magic Stone pogumno spopadel s težkimi madeži, ki se jih ne moreš znebiti. Samo zmočiš ga z vodo in postal bo močna radirka, ki bo zradirala trdovratne madeže!

Z Magic Stone-om lahko odstraniš vodni kamen v umivalniku, zažgano umazanijo na rešetki v pečici (ali žaru) in celo rjo s kovine! Uporabiš ga lahko tudi za čiščenje fug, ki se tako rade umažejo. Primeren je celo za odstranjevanje lepila na različnih površinah, tudi na steklu. Ob uporabi in poliranju ga začne malce zmanjkovati, ampak očiščene površine bodo večni spomin nanj, tako da je žalost odveč.

Izdelki Okay so veganski, ekološki in narejeni v Sloveniji.

Uporaba:
Ploščica za čiščenje je primerna za čiščenje ploščic, fug, umivalnikov, keramike, zažganih rešetk, madežev vodnega kamna, straniščne školjke, rje na kovini … Pred uporabo ploščico zmočite z vodo, nato pa rob ploščice drgnite po površini, ki jo želite očistiti ali spolirati. Na koncu obrišite s krpo in sperite z vodo. Hranite na suhem.

Sestavine:
100% plovec

Neto količina: 1 kos

Okay je blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelki, ki s svojo iznajdljivostjo lajšajo vsakdan. Naravna čistila za celoten dom.