Okay čistilo za odstranjevanje vodnega kamna Senor Strong 500ml

5.95

Okay čistilo za odstranjevanje vodnega kamna Senor Strong – Kako se spopasti z odstranjevanjem reeees trdovratnega vodnega kamna? Brez drgnjenja! To je moto Senor Strong-a! Močni gospod je zasnovan tako, da zares temeljito raztopi vodni kamen, zato drgnjenje površin sploh ni potrebno.

Proizvajalec: Okay

2 na zalogi

Opis

Okay čistilo za odstranjevanje vodnega kamna Senor Strong

Kako se spopasti z odstranjevanjem res trdovratnega vodnega kamna? Brez drgnjenja! To je moto Senor Strong-a! Močni gospod je zasnovan tako, da zares temeljito raztopi vodni kamen, zato drgnjenje površin sploh ni potrebno.

Idealen je za uporabo tako v kopalnici kot v kuhinji. Čistilo za vodni kamen Senor Strong je potrebno le razpršiti po površini, malce počakati in pobrisati. Adijo vodni kamen (in drgnjenje površin)! Kot že njegovo ime pove, je zares močan, ko gre za čiščenje, a vseeno NE draži dihal, zato je zares popolna izbira za vsako kopalnico.

Senor Strong najraje čisti vodni kamen na različnih površinah … Nikakor ga ne uporabljaj na marmorju, površinah iz apnenca in na površinah, ki so občutljive na kisline. Naš Señor rad poje serenade in pleše flamenko, tako da z njim med čiščenjem brez sramu zapoj in zapleši.

Izdelki Okay so veganski, ekološki in narejeni v Sloveniji. Po uporabi pršilko obvezno obrni na OFF!

Uporaba:
Čistilo nanesite neposredno na umazano površino in očistite z vlažno krpo. Po 3-5 minutah površino temeljito sperite z vodo ali obrišite z vlažno krpo. Pri trdovratnih oblogah pustite delovati dlje. Ne uporabljajte na marmorju, površinah iz apnenca, emajliranih površinah, ki so občutljive na kisline. Po uporabi pršilko obvezno obrni na OFF!

Sestavine:
<5% neionske površinsko aktivne snovi, <10% citronska kislina, mlečna kislina, barva, dišava.

Neto količina: 500ml

Okay je blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelki, ki s svojo iznajdljivostjo lajšajo vsakdan. Naravna čistila za celoten dom.

Opozorila:
H319 Povzroča hudo draženje oči.
P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
P501 Posodo odstranite na primerno mesto samo popolnoma prazno.