Ognjičevo rastlinsko milo 100g

6.20

Weleda ognjičevo rastlinsko milo je odlična izbira za občutljivo kožo dojenčkov, otrok in odraslih.

Proizvajalec: Weleda

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Ognjičevo rastlinsko milo 100g je odlična izbira za občutljivo kožo dojenčkov, otrok in odraslih.

Ognjičevo rastlinsko milo je zelo nežno.

Vsebuje naravna rastlinska olja (kokosovo, palmovo in olivno olje), izvlečke ognjiča in kamilice, ki kožo nežno očistijo, jo pomirijo in poskrbijo za njeno obnovo.

Ognjičevo rastlinsko milo 100g je brez sintetičnih dišav, barvil in mineralnih olj. Vsebuje samo 100% ekološke negovalne sestavine in naravne dišave iz eteričnih olj.

Sestavine (INCI):
Sodium Palmate, Sodium Cocoate, Water, Sodium Olivate, Fragrance*, Glycerin, Calendula Officinalis Flower Extract, Chamomilla Recutita Extract, Iris Germanica Root Extract, Viola Tricolor Extract, Oryza Sativa Extract, Malt Extract, Sodium Chloride, Sodium Stearate, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*

* naravna eterična olja

Neto količina: 100g

Proizvajalec: Weleda AG, Nemčija

Weleda je naravna, organska in certificirana celostna naravna kozmetika, ki temelji na antropozofskih načelih, katere začetnik je bil  Rudolf Steiner. Začetki Welede segajo že v leto 1921, še dandanes pa Weleda sledi strogim načelom, ki so bila določena ob ustanovitvi. Danes je Weleda eden iz med vodilnih proizvajalcev holistične naravne kozmetike, ki podpira osebni razvoj, ohranja zdravje in dobro počutje.