Benecos odstranjevalec laka 125ml

5.65

Benecos odstranjevalec laka je izredno nežen in brez acetona.

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Benecos odstranjevalec laka je izredno nežen in brez acetona. Odstranjevalec laka ni agresiven, nohtov ne izsuši, lak pa nežno odstrani z vaših nohtov. Benecos odstranjevalec je veganski in ekološko certificiran z BDIH certifikatom.

Lastnosti odstranjevalca za nohte Benecos:

  • primeren je za najbolj občutljive nohte, tudi krhke nohte,
  • ne draži in ne izsuši nohtov,
  • je brez acetona,
  • ni agresiven kot klasični odstranjevalci.

 

Nohti so roževinast izrastek. Nahajajo se na zgornji strani prsta in varujejo naše blazinice. Tako kot naši lasje in koža, tudi nohti predstavljajo ogledalo našega zdravja. Na njih se zelo hitro pokaže notranje neravnovesje in pomanjkanje hranilnih snovi.
Eden od pomembnih gradnikov za izgradnjo lepih in močnih nohtov je ravno vitamin D. V zimskem času je sonca manj, s tem pa tudi vitamina D. Ravno zato so po navadi nohti pozimi bolj lomljivi in krhki. Vitamin D lahko v telo vnesemo tudi z kvalitetnimi naravnimi prehranskimi dodatki. K gradnji močnih in trdih nohtov prispevajo tudi nenasičene maščobne kisline – omega 3.
Zelo pogosto se pojavlja cepljenje nohtov v plasteh. Največkrat ta težava nastane zaradi pogostega stika nohtov z vodo (v gospodinjstvu). Lomljenje, cepljenje in krhkost nohtov lahko pripišemo tudi agresivnim lakom za nohte in uporabi konvencionalnih odstranjevalcev laka za nohte. Lahko pa je cepljenje posledica pomankanja nekaterih vitaminov (A in B).

Sestavine:
Ethyl lactate, alcohol, glycerin, aqua (water), citrus aurantium dulcis (orange) peel oil, citrus limon (lemon) peel oil, limonene**, citral**.

* sestavine iz ekološke pridelave
** naravna eterična olja

Neto količina: 125ml

Proizvajalec: Benecos, UK

Benecos – naravna, organska in certificirana kozmetika. Izdelki so atraktivni, sodobni, BDIH certificirani (razen lakov za nohte), cene pa so preprosto privlačne. Z naravno kozmetiko Benecos ste vedno na tekočem z najnovejšimi trendi.

Opozorila:
H226 – Vnetljiva tekočina in hlapi.
H318 – Povzroča hude poškodbe oči.
H335 – Lahko povzroči draženje dihalnih poti.
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.