-10%

Odori čistilo za talne površine 500ml

7.64

Odori čistilo za talne površine sladka pomaranča poskrbi za čistočo vseh vrst talni površin.

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Odori čistilo za talne površine sladka pomaranča poskrbi za čistočo vseh vrst talni površin. Čistilo z naravnimi sestavinami daje odličen rezultat čiščenja ter je prijazen do kože.

Odori čistilo za talne površine ne vsebuje encimov, GSO, sintetičnih konzervansov, klora, parabenov, fosfatov ali optičnih belil.

Uporaba:
V 4l tople vode dodajte 50 ml čistila za talne površine. Za trdovratno umazanijo nanesite nerazredčeno čistilo neposredno na madež in ga očistite z gobico. Tla temeljito obrišite in osušite do suhega. Na lesenih površinah uporabite samo RAZREDČENO čistilo.

Sestavine:
5% – < 15%: neionskih površinsko aktivnih snovi; < 5%: alkohol*. Vsebuje parfum (Eterično olje Sladke pomaranče*), Limonene**.
Po Uredbi o detergentih EC 648/2004.
*iz kontrolirane ekološke pridelave – kontrolira KON CERT MB
**sestavina eteričnega olja

Neto količina: 500ml

Proizvajalec: Odori d.o.o., Slovenija

Odori je slovenska blagovna znamka, ki jo je za vas razvila Nina Slapšak. Izdelujejo 100% naravne izdelke iz naravnih sestavin. V njihovi ponudbi dobite izdelke, ki so nežni do vaše kože, varni za uporabo, učinkoviti in prijazni do narave.

Dodaj v košarico

Opozorila:
H319 Povzroča hudo draženje oči.
P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
P501 Posodo odstranite na primerno mesto samo popolnoma prazno.