-10%

Odori čistilo za talne površine 500ml

7.64

Odori čistilo za talne površine sladka pomaranča poskrbi za čistočo vseh vrst talni površin.

Proizvajalec: Odori

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Odori čistilo za talne površine sladka pomaranča poskrbi za čistočo vseh vrst talni površin. Čistilo z naravnimi sestavinami daje odličen rezultat čiščenja ter je prijazen do kože.

Odori čistilo za talne površine ne vsebuje encimov, GSO, sintetičnih konzervansov, klora, parabenov, fosfatov ali optičnih belil.

Uporaba:
V 4l tople vode dodajte 50 ml čistila za talne površine. Za trdovratno umazanijo nanesite nerazredčeno čistilo neposredno na madež in ga očistite z gobico. Tla temeljito obrišite in osušite do suhega. Na lesenih površinah uporabite samo RAZREDČENO čistilo.

Sestavine:
5% – < 15%: neionskih površinsko aktivnih snovi; < 5%: alkohol*. Vsebuje parfum (Eterično olje Sladke pomaranče*), Limonene**.
Po Uredbi o detergentih EC 648/2004.
*iz kontrolirane ekološke pridelave – kontrolira KON CERT MB
**sestavina eteričnega olja

Neto količina: 500ml

Odori je slovenska blagovna znamka, ki jo je za vas razvila Nina Slapšak. Izdelujejo 100% naravne izdelke iz naravnih sestavin. V njihovi ponudbi dobite izdelke, ki so nežni do vaše kože, varni za uporabo, učinkoviti in prijazni do narave.

Dodaj v košarico

Opozorila:
H319 Povzroča hudo draženje oči.
P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
P501 Posodo odstranite na primerno mesto samo popolnoma prazno.