Multivitamini za otroke, 50 kapsul

17.22

Terranova

Multivitamini za otroke vsebujejo 13 vitaminov, 10 mineralov in omega 3 maščobno kislino. Multivitamini izboljšujejo kakovost življenja otrok.
Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Multivitamini za otroke so učinkovito prvovrstno prehransko dopolnilo, ki zagotovi uravnotežen vnos vitaminov in mineralov. Dopolnjeni so z živili iz polnovrednih rastlin, ki odlično vplivajo na počutje otrok.

Multivitamini za otroke vsebujejo:

  • 13 vitaminov,
  • 10 mineralov,
  • špinačne liste, ki so bogati z vlakninami, karotenoidi, vitaminoma C in K, folatom in manganom,
  • spirulino, ki je bogata z beljakovinami, aminokislinami, vitaminom E, antioksidanti, minerali in B vitamini,
  • riževe otrobe, ki so najbogatejši vir Vitamina E, vitaminov B, minerlov in esencialnih maščobnih kislin,
  • regratove liste,
  • robido, ki vsebuje vlaknine, vitamina C in K in
  • vodno krešo, ki zagotavlja oskrbo z kalcijem, železom, žveplom, vitaminom B6 in folati

 

Terranova multivitamini za otroke so brez pšenice, koruze, soje, kvasa, mleka, želatine. So brez živalskih sestavin, brez dodanega sladkorja in brez barvil.

Uporaba:
Priporočamo, da vzamete kot prehransko dopolnilo za otroke od 4 do 12 let, 2 kapsulo dnevno pri obroku. Če otrok ne zmore pogoltniti kapsule, stresite njeno vsebino v sadni sok, smuti ali jogurt.

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem.

Neto količina: 50 kapsul

Distributer: Avemed d.o.o., Ljubljana

Terranova Nutrition – britanska blagovna znamka naravnih prehranskih dopolnil proizvaja izdelke z aktivnimi oblikami hranil najboljše kakovosti. Prehranska dopolnili Terranova vsebuje samo aktivne sestavine in patentirano zmes – kompleks Magnifood, ki je sestavljena iz ekološko pridelanih in divje rastočih rastlin. Magnifood kompleks v izdelkih Terranova nadomešča vsa polnila, veziva, pomožna sredstva in aditive. Magnifood kopleks izboljša učinek, absorpcijo in funkcijo prehranskih dopolnil.