Multivitamini Cytoplan 60 kapsul

23.30

Multivitamini Cytoplan so prehransko dopolnilo iz polnovredne hrane (wholefood) z zelenjavno osnovo: korenček, spirulina, lucerna, list artičoke, rdeča pesa, acai jagode in acerola), ki daje dodatna fitohranila.

Proizvajalec: Cytoplan

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Multivitamini Cytoplan so prehransko dopolnilo iz polnovredne hrane (wholefood) z zelenjavno osnovo: korenček, spirulina, lucerna, list artičoke, rdeča pesa, acai jagode in acerola), ki daje dodatna fitohranila.

Kaj je Wholefood (polnovredno)? Wholefood hranila telo uporablja na enak način kot hranilne snovi iz hrane. Edinstveni izdelki, kjer so polnovredna hranila združena v različnih ustreznih živilskih bazah, da se zagotovi podpora fitohranil in s tem povezanimi prehranskimi dejavniki za optimalno absorpcijo in uporabo v telesu. Iz hidroponično gojenih kapusnic, ki so del družine zelenjave brokolija (užitna vrsta, ki ima velike sposobnosti, da biološko kopiči visoko vsebnost mineralov, da se dosežejo dobre ravni pri majhnih odmerkih dopolnil).

Zakaj je polnovredno boljše? Že od ustanovitve je naša filozofija, da se hranila najbolje dostavijo telesu »v enaki obliki kot hrana«. Wholefood Multi je polnovreden multivitaminski in mineralni dodatek, ki vključuje minerale, ki so hidroponično pridelani v osnovo križnice Brassica juncea, užitnega člana družine zelenjave brokoli (znane tudi kot družina Brassica). Rastlina Brassica je užitna vrsta, ki ima veliko sposobnost bioakumulacije visokih ravni mineralov, kar omogoča doseganje dobrih ravni z majhnimi odmerki dodatkov. Ta hranila so torej v enaki obliki kot v običajnih živilih; samo na veliko višjih ravneh.

Multivitamini Cytoplan

  • 60 kapsul = 60 dni,
  • podpora imunskemu sistemu, pri neješčnosti, neredni prehrani, ob stresu, pri športnih aktivnostih, ob mentalnih naporih.
  • visoka absorpcija in 100% čiste in aktivne sestavine,
  • zagotavlja aktivne metilirane oblike folne kisline in vitamina B12 ter aktivno obliko vitamina B6 (P-5-P),
  • za ljudi s preobčutljivostjo za kandido in kvasovke,
  • 100% čiste sestavine,
  • vegansko,
  • brez GSO, pšenice, kvasa, glutena, soje, laktoze, dodanih sladkorjev, umetnih okusov, barvil in konzervansov.

 

Uporaba:
Kot prehransko dopolnilo vzemite 1 kapsula dnevno ali po priporočilu zdravnika ali farmacevta. Za akutno uporabo in za tiste z večjimi potrebami po hranilih ga lahko vzamete v odmerku dveh kapsul na dan. Za odrasle in otroke nad 12 let.

Sestavine:
Aktivna hranilna: Beta karoten 3,0 mg, Vitamin D 40,0 µg, Vitamin E 30,0 mg, Vitamin C 200,0 mg, Tiamin 20,0 mg, Riboflavin 20,0 mg, Niacin 16,0 mg, P-5-P (B6) 10,0 mg, Folna kislina (kot L-metilfolat) 200,0 µg, Vitamin B12 (kot metilkobalamin) 100,0 µg, Biotin 12,5 µg, Pantotenska kislina 50,0 mg, Vitamin K2 (MK-7) 60,0 µg, Železo 2,0 mg, Magnezij 30,0 mg, Cink 10,0 mg, Jod 150,0 µg, Bor 0,5 mg, Baker 1,0 mg, Mangana 1,0 mg, Selen 150,0 µg, Krom 160,0 µg, Molibden 20,0 µg. Neaktivne sestavine: Rastlinska celuloza (kapsule).

Kapsula je iz rastlinske celuloze.

Dodaj v košarico

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec.

Neto količina: 60 kapsul

Cytoplan podjetje se že vse od leta 1979 ukvarja z naravnimi prehranskimi dopolnili. V zadnjih 30 letih so promovirali filozofijo, da je najbolje, da so hranila dostavljena v telo v isti obliki kot so v hrani.