-21%

MSM 1000mg Cytoplan 60 tablet

9.99

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 9.99.

MSM Cytoplan je organska oblika žvepla, ki tvori kolagen, elastin in kreatin. Te beljakovine dajejo prožnost, moč in ton lasem, koži, nohtom, mišicam, kostem in sklepom.

Proizvajalec: Cytoplan

1 na zalogi

Opis

MSM Cytoplan je organska oblika žvepla, ki tvori kolagen, elastin in kreatin. Te beljakovine dajejo prožnost, moč in ton lasem, koži, nohtom, mišicam, kostem in sklepom.

MSM Cytoplan

  • ena tableta vsebuje 1000.0mg MSM,
  • MSM je organska oblika žvepla, je vitalno pri tvorbi keratin, kolagena in elastina,
  • imenujejo ga tudi „mineral lepote“- vendar je veliko več, je vitalen pri tvorbi keratina, kolagena in elastina,
  • visoke ravni žvepla najdemo v mišicah, koži in kosteh, pa tudi koncentrirane količine v laseh in nohtih, žveplo je sestavina keratina, glavne beljakovine las in nohtov,
  • vegansko,
  • brez GSO, kvasa, pšenice, škroba, glutena, laktoze, soje, dodanih sladkorjev, barvil, arom in konzervansov.

 

Uporaba:
Kot prehransko dopolnilo vzemite 1 do 3 tablete dnevno ali po navodilih zdravstvenega delavca.

Sestavine:
Metil sulfonil metan, mikrokristalna celuloza, silicijev dioksid.

1 tableta v povprečju nudi: MSM 1000,0 mg * (Metil sulfonil metan) + NRV = hranilna referenčna vrednost * Označuje, da ni NRV 1 tableta v povprečju nudi: 1000mg metil sulfonil metan-a (ni priporočenega dnevnega vnosa). Vsebnost energije, beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob zanemarljiva.

Dodaj v košarico

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec.

Neto količina: 60 tablet

Cytoplan podjetje se že vse od leta 1979 ukvarja z naravnimi prehranskimi dopolnili. V zadnjih 30 letih so promovirali filozofijo, da je najbolje, da so hranila dostavljena v telo v isti obliki kot so v hrani.