Moxa 5 cigar/palčk

7.90

Moxa – zelišče, ki odpravlja 100 bolezni. Njen namen je odpravljanje deficita energije yang v telesu.

Opis

Moxa izvira iz tradicionalne kitajske medicine. Pravijo ji tudi zelišče, ki odpravlja 100 bolezni. Njen osnovni namen je odpravljanje deficita (pomanjkanja) energije yang v telesu.

Yang energija vpliva na toploto in gibanje telesa. Pomanjkanje energije yang se kaže kot občutek mrazu v nogah in rokah.

V starih kitajskih spisih piše: “Rastlino ai ye (moxa) uporabljamo v majhnih količinah, te majhne količine ustvarijo velike količine intenzivne toplote.” Tako se odpre 12 poglavitnih meridianov (tako tudi zdravi), energija se uravnoteži, vlaga, hlad ter toksini pa zapustijo telo.

Pri moxanju se uporabljajo zeliščne zdravilne palčke, s katerimi se grejejo akupresurne točke na določenem ali na pa poškodovanem delu telesa. Na ta način se greje meridiane, kar vplivajo na boljši pretok krvi.

Uporaba:
Moxo uporabljate enkrat dnevno po 20 minut. Prižgite jo na sveči in ko postane zelo vroča, jo uporabite na želenem mestu na telesu. Ne dotikajte se kože!

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Samo za zunanjo uporabo. Ni za uživanje. Preprečiti stik s kožo.

Sestavine:
Zogleneli listi pelina

Neto količina: 5 palčki