-50%

Monoi olje 120ml

Original price was: €15.90.Current price is: €7.95.

Najnižja cena v 30 dneh: 7.95

Monoi olje vlaži kožo in stimulira telo, obnavlja in intenzivno hrani lase, pomirja kožo in zvišuje čutne sposobnosti telesa.

Proizvajalec: Etnobotanika

Opis

Monoi olje:

 • vlaži kožo in stimulira telo,
 • obnavlja in intenzivno hrani lase,
 • pomirja kožo in zvišuje čutne sposobnosti telesa,
 • sprosti telo in obnavlja njegovo čustveno ravnovesje,
 • v vsakem izdelku je pravi macerat Tahitijske Gardenije,
 • 100% narejeno na Tahitiju,
 • brez parabenov,
 • ni testirano na živalih.

 

Originalni tahitijski proizvod s kontroliranim poreklom.
Monoi olje je macerat Tahitijske gardenije (Gardenia Tahitiana) in kokosovega olja iz Tahitija (Cocos Nucifera). Odišavljnei z različnimi vonji: Tiare, YlangYlang, Kokos, Sandalovina, Vanilije, Organic, Monoi olje s tamanu olje. Olje se pri temperaturi nižji od 24°C strdi, ko pa ga segrejete na soncu ali pod toplo vodo pa postane tekoče.

Nega telesa:
Še na vlažno kožo po tuširanju nanesemo Monoi olje in ga z blagimi krožnimi gibi vtremo v kožo. Za zaščito kože na soncu oz. na vetru pa priporočamo oljenje z Monoi oljem pred odhodom na plažo/v hribe. Monoi olje nanesemo na obraz samostojno ali preko dnevne kreme in ga z nežnimi krožnimi gibi vtremo na obraz. Koža obraza bo preko dneva zaščitena pred škodljivimi vplivi z okolja.

Nega las:
Preden greste na sonce, lase obilno naoljite z Moni oljem in jih zvijte v figo. Sončna toplota bo esencialne maščobne kisline transportirala v osrednji del vaših las in jih globinsko nahranila. Zunanji del las pa bo zaščiten pred izsušenostjo in morebitnimi škodljivimi vplivi iz okolja: sonce, veter, sol ali onesnaženje.

Porjavitev in zagorelost: 
Pol ure pred sončenjem se po telesu namažite z Monoi oljem. Olje bo pospešilo nastanek melanina v koži in vam zagotavljalo naravno zaščito pred škodljivimi UV žarki. Tako boste imeli zdravo, enakomerno in dolgotrajno porjavelo kožo.

Rastlinsko olje z rajskimi sestavinami TIARE

 • TIARE je simbol francoske Polinezije, Tiare (Gardenia taitensis) ali »Tahitijska roža«, oddaja sofisticiran in očarljiv vonj. Čudovit snežno bel cvet, simbol nedolžnosti, vsebuje očiščevalne in pomirjevalne lastnosti.
 • KOKOS je hranilni sadež Tahitija – kokos, ki raste iz koralne podlage tahitijskih otokov (Cocos nucifera) je belo zlato Tahitija. Iz njega dobimo čisto, nežno, bleščeče in svileno olje, ki je cenjeno zaradi svojih hranilnih in vlažilnih lastnosti.

 

MONOI – Čudežna osebna nega

 • Vlaži kožo, stimulira telo – Polinezijci olje Monoi uporabljajo za hranjenje, vlaženje in zaščito kože. Je sestavni del njihovega vsakdana od rojstva dalje. To dragoceno olje, hitro prodre skozi povrhnjico kože, jo vlaži ter jo s svojim nežnim vonjem prekrije kot čutni pajčolan. S svojimi obnovitvenimi lastnostmi pa ji povrne svilen otip in lesk.
 • Obnova las, intenzivno hranilo – Lasje Tahitijcev so neprestano izpostavljeni poškodbam sonca, vetra in morske soli. Za njihovo zaščito in obnovo, uporabljajo svoj tradicionalni proizvod za nego Monoi. Njegova oplemenitvena energija z obnovitvenimi lastnostmi naredi lase gladke, nežne in svetleče. Njegov vonj pa vas prenese v čaroben svet tahitijskih lagun in koralnih plaž.
 • Pomiri kožo, zviša čutne sposobnosti – Kultno negovalno sredstvo iz pacifiških lagun MONOI de TAHITI ima zelo močne vlažilne in obnovitvene lastnosti. Po sončenju pomiri razdraženo in žejno kožo. Ta sladkobno dišeč nektar prekrije telo z graciozno in svetlečo tančico ter obnovi čutne sposobnosti kože.
 • Sprosti telo, obnovi njegovo čustveno ravnovesje – Monoi de Tahiti je naraven proizvod, ki povzroči sprostitev telesa in duha s prebujanjem novih občutkov. Kot neizčrpen vir dobrega počutja, so ga za masažo uporabljali prvotni prebivalci Tahitija »Maohi« že tisočletja. Najbolj poznana ritualna masaža se imenuje »Taurumi« in predstavlja trenutke ugodja, ko obnovimo kroženje energije po energetskih meridianih ter odstranimo morebitne pregrade med telesom in duhom, za neverjetne občutke ugodja pa poskrbijo vonjave (aromaterapija).

 

Neto količina: 120ml

Etnobotanika je slovensko podjetje, ki vas s svojo energijo spodbuja k zavedanju in celostnemu pristopu. So mnenja, da lahko s tradicionalna znanostjo dosežemo vse rešitve, ki so potrebne za naš napredek in razvoj. Vsi izdelki so ekološko certificirani in iz pravične trgovine, saj samo tako lahko zagotovijo čisto energijo izdelka od proizvajalcev pa vse do končnih kupcev.

Dodatne informacije

Monoi

Kokos, Organic, S tamanu oljem, Sandalovina, Tiare, Vanilija, Ylang Ylang

Morda vam bo prav tako všeč…