Okay mehčalec za perilo Fluffy Princess 1l

6.95

Okay mehčalec za perilo Fluffy Princess ima omamen vonj. Mehčalec mora učinkovito odišaviti perilo, za kar zagotovo poskrbi Fluffy Princess.

Proizvajalec: Okay

2 na zalogi

Opis

Okay mehčalec za perilo Fluffy Princess ima omamen vonj. Mehčalec mora učinkovito odišaviti perilo, za kar zagotovo poskrbi Fluffy Princess. Poskrbi tudi za mehkobo tkanin po pranju in olajša likanje, česar smo še posebej veseli. Poskrbi celo za krajši čas sušenja perila.

Mehčalec je za 33 pranj.

Izdelki Okay so veganski, ekološki in narejeni v Sloveniji. 

Izdelek je na voljo tudi v Okay set za perilo in Okay set za perilo Mega.

Uporaba:
Mehčalec je primeren za strojno in ročno pranje perila. Perilo postane prijetno mehko in dišeče. Vonj je obstojen dlje čaa. Mehčalec olajša likanje in skrajša čas sušenja ter deluje antistatično.

Sestavine:
5-15% kationske površinsko aktivne snovi, vsebuje, konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, benzisothiazolinone, sodiumpyrithione), dišave (linalool).

Neto količina: 1 l – 33 pranj

Okay je blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelki, ki s svojo iznajdljivostjo lajšajo vsakdan. Naravna čistila za celoten dom.

Opozorila:
H319 Povzroča hudo draženje oči.
P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
P501 Posodo odstranite na primerno mesto samo popolnoma prazno.