Mazilo za najmlajše 50ml

11.95

Naravni izdelki Cepuš

Mazilo za najmlajše je primerno za nego nežne otroške kože. Zaradi blagodejne sestave je še posebej v primerno za nego razdražene kože.
Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Mazilo za najmlajše je primerno za nego nežne otroške kože. Zaradi blagodejne sestave – kombinacije oljčnega olja in prečiščenega čebeljega voska je še posebej v primerno za nego razdražene kože v predelu plenic. Mazilo za najmlajše lahko uporabljajo tudi mamice za nego prsnih bradavic med dojenjem.

Oljčno olje ohranja vlažnost kože, zaradi prisotnosti močnih antioksidantov pomiri vneto kožo, pospešuje celjenje in posledično preprečuje poškodbe in staranje kožnih celic.

Čebelji vosek na koži ustvari zaščitno sloj in preprečuje draženje pred zunanjim  vplivom, koži pa omogoča dihanje. Koži daje mehkobo in elastičnost, ima protivnetne in antimikrobne lastnosti.

Lastnosti mazila:

  • ker ne vsebujejo vode, pri izdelavi ne potrebujejo emulgatorjev in konzervansov,
  • so mikrobiološko zelo obstojna,
  • zagotavljajo uspešnejši dostop učinkovin v kožo kot kreme, ki vodo vsebujejo,
  • na naraven način obnavljajo, ščitijo in vlažijo kožo.

 

Uporaba:
Primerno za vsakodnevno nego telesa in obraza.

Sestavine (INCI):
Olea Europaea Fruit Oil, Cera Alba.

Slovenski proizvod.

Neto količina: 50ml

Proizvajalec: Naravni izdelki Cepuš, Slovenija

Naravni izdelki Cepuš so delo pridnih rok Andreje in Primoža ter njunih štirih otrok. Njihovo osnovno vodilo je spoštovanje do človeka in narave, zato so sestavine popolnoma naravne, izdelki pa so podprti s certifikatom, ki zagotavlja, da vsebujejo 100% naravne sestavine, od katerih jih je najmanj 95% ekološkega izvora. Ideja, da ustvarijo nekaj preprostega in naravnega ter hkrati unikatnega je dobila polet spomladi 2019, ko sta Andreja in Primož združila sta svoje poklicno znanje mikrobiologinje in inženirja  strojništva, ki se je v preteklih letih nadgrajevalo na strokovnih izobraževanjih in pri domačih mojstrih. Sedaj pri delu sodeluje cela družina, saj kot pravita, je vsak od njih pomemben.

BIO certifikat zagotavlja, da izdelek vsebuje 100% naravne sestavine, od katerih jih je najmanj 95% ekoloških. Ne vsebuje parabenov, sintetičnih barvil in dišav, silikona, formaldehida, klorovih derivatov, gensko spremenjenih organizmov, kemičnih UV filtrov, emulgatorjev PEG in PPG, …