Mazilo ognjič – sivka 50ml

11.95

Naravni izdelki Cepuš

Mazilo ognjič – sivka je zaradi izbranih naravnih sestavin zelo primerno za nego suhe, občutljive, poškodovane in aknaste kože.
Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Mazilo ognjič – sivka je zaradi izbranih naravnih sestavin zelo primerno za nego suhe, občutljive, poškodovane in aknaste kože. Eterično olje sivke deluje razkužilno in kožo pomirja.

Mazilo ognjič – sivka vsebuje ognjič, ki spodbuja obnovo kože ter ima protivnetno, protivirusno ter antibakterijsko delovanje. Uničevalno deluje tudi na bakterijo Staphylococcus aureus, ki je pogosto prisotna pri ljudeh z atopijskim dermatitisom. Oljčno olje ohranja vlažnost kože, zaradi prisotnosti močnih antioksidantov pomiri vneto kožo, pospešuje celjenje in posledično preprečuje poškodbe in staranje kožnih celic.

Čebelji vosek na koži ustvari zaščitno sloj in preprečuje draženje pred zunanjim  vplivom, koži pa omogoča dihanje. Koži daje mehkobo in elastičnost, ima protivnetne in antimikrobne lastnosti.

Polnjeno v temno stekleno embalažo, ki najbolje ohrani lastnosti mazila. Po uporabi je embalaža primerna za recikliranje.

Lastnosti mazila:

  • ker ne vsebujejo vode, pri izdelavi ne potrebujejo emulgatorjev in konzervansov,
  • so mikrobiološko zelo obstojna,
  • zagotavljajo uspešnejši dostop učinkovin v kožo kot kreme, ki vodo vsebujejo,
  • na naraven način obnavljajo, ščitijo in vlažijo kožo.

 

Uporaba:
Primerno za vsakodnevno nego telesa in obraza.

Sestavine (INCI):
Olea Europaea Fruit Oil, Cera Alba, Calendula Officinalis Flower Extract, Lavandula Angustifolia Oil, Linalool, Geraniol, d-limonene.

Slovenski proizvod.

Neto količina: 50ml

Proizvajalec: Naravni izdelki Cepuš, Slovenija

Naravni izdelki Cepuš so delo pridnih rok Andreje in Primoža ter njunih štirih otrok. Njihovo osnovno vodilo je spoštovanje do človeka in narave, zato so sestavine popolnoma naravne, izdelki pa so podprti s certifikatom, ki zagotavlja, da vsebujejo 100% naravne sestavine, od katerih jih je najmanj 95% ekološkega izvora. Ideja, da ustvarijo nekaj preprostega in naravnega ter hkrati unikatnega je dobila polet spomladi 2019, ko sta Andreja in Primož združila sta svoje poklicno znanje mikrobiologinje in inženirja  strojništva, ki se je v preteklih letih nadgrajevalo na strokovnih izobraževanjih in pri domačih mojstrih. Sedaj pri delu sodeluje cela družina, saj kot pravita, je vsak od njih pomemben.

BIO certifikat zagotavlja, da izdelek vsebuje 100% naravne sestavine, od katerih jih je najmanj 95% ekoloških. Ne vsebuje parabenov, sintetičnih barvil in dišav, silikona, formaldehida, klorovih derivatov, gensko spremenjenih organizmov, kemičnih UV filtrov, emulgatorjev PEG in PPG, …