Mag v prahu 150g

33.39

Terranova

Mag v prahu prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti ter skrbi za normalno delovanje živčnega sistema in mišic.
Primerno za vegetarijance in vegane.
Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Mag v prahu prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Magnezij podpira ravnovesje elektrolitov in skrbi za  normalno delovanje živčnega sistema, mišic, psiholoških funkcij ter ohranja zdrave kosti in zobe.

Terranova mag v prahu je brez pšenice, koruze, soje , kvasa, mleka, želatine. Je brez živalskih sestavin, brez dodanega sladkorja in brez barvil.

Vsebuje ovseno travo in – posvetujte se z zdravnikom v primeru celiakije.

Uporaba:
Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle 1 merico (približno 5g) 1 – 2 krat na dan, vmešajte v vodo, sok, smuti, rastlinsko ali navadno mleko. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti.

Več o magneziju si preberite tukaj.

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.

Neto količina: 50 kapsul

Distributer: Avemed d.o.o., Ljubljana

Terranova Nutrition – britanska blagovna znamka naravnih prehranskih dopolnil proizvaja izdelke z aktivnimi oblikami hranil najboljše kakovosti. Prehranska dopolnili Terranova vsebuje samo aktivne sestavine in patentirano zmes – kompleks Magnifood, ki je sestavljena iz ekološko pridelanih in divje rastočih rastlin. Magnifood kompleks v izdelkih Terranova nadomešča vsa polnila, veziva, pomožna sredstva in aditive. Magnifood kopleks izboljša učinek, absorpcijo in funkcijo prehranskih dopolnil.