LCHF paket za začetnike

25.00

LCHF paket za začetnike sestavljajo odlični LCHF izdelki:

  • Keto pizza,
  • Kmečki hlebček,
  • Sezamove testenine – svedri in
  • Sadni namaz Jagodna.

Ni na zalogi

Opis

LCHF paket za začetnike sestavljajo odlični LCHF izdelki: Keto pizza, Kmečki hlebček, Sezamove testenine in Sadni namaz Jagoda.

Prejmi LCHF paket za začetnike po ugodni ceni!

1. Keto pizza

Izdelek Keto pizza je prva 100% naravna mešanica za pripravo testa za pizzo, ki je primerna za vse načine LCHF prehranjevanja. Priprava je zelo enostavna, saj mešanici dodate smo vodo in testo je pripravljeno.

Mešanica zadostuje za pripravo dveh velikih pekačev testa.

Keto pizza je brez emulgatorjev, brez glutena, brez laktoze, veganska, brez dodanega sladkorja.

Priprava:
Za en pekač testa zmešamo 175 g mešanice za pizzo in 400 ml vode. Mešamo ročno, z lopatko ali rokami, in zamesimo testo. Pečico segrejemo na 180°C in testo med dvema papirjema za peko razvaljamo na velikost pekača ali pa ga z mokrimi rokami pritisnemo ob njegovo dno. Razvaljano testo pečemo 10 minut v pečici, nato ga poljubno obložimo s svojimi najljubšimi dodatki za pizzo in obloženo testo še par minut pečemo v pečici.

Sestavine:
Sezamova razmaščena moka, kokosova razmaščena moka, zlata lanena razmaščena moka, rastlinske vlaknine, indijski trpotec, pecilni prašek, sol, bazilika, origano, šetraj, rožmarin , timijan, česen, regulator kislosti: vitamin C.
Alergeni: Sezam. Izdelek lahko vsebuje sledi drugih oreščkov, arašidov, sezama, zelene in gorčičnih semen.

2. Kmečki hlebček

Mešanica za Kmečki hlebček brez obresti je popoln izdelek za vse tiste, ki želijo živeti zdravo, ne smejo uživati glutena, pšenice ali drugih žitnih mok, hkrati pa se noče odpovedati kruhu! Vsebuje naravne sestavine, slovenska receptura pa poskrbi za pristen okus.

Kmečki hlebček ne vsebuje alergenov in kvasa, 100% PALEO, LCHF, KETO veganska mešanica, primerna tudi za diabetike. Izdelan iz skrbno izbranih naravnih sestavin.

Za pripravo Kmečkega hlebčka potrebuješ samo vodo in delujočo pečico. Teža spečenega hlebčka je med 500g in 600g.

Sestavine:
Zlata lanena razmaščena moka, sončnična semena, sončnična razmaščena moka, indijski trpotec, kokosova razmaščena moka, pecilni prašek, rastlinske vlaknine, sol.

3. Testenine iz sezamove moke – svedri

Testenine iz sezamove moke – svedri so brez glutena, vsebujejo tapioka moko, ki je nealergena in jajca iz proste talne reje. Sezamova razmaščena moka  je bogata z minerali, beljakovinami, vlakninami in nenasičenimi maščobnimi kislinami (omega 3 in omega 6).

Na eno porcijo vsebujejo samo samo 19,2 g ogljikovih hidratov ( med kuhanje se zelo napihnejo, zato je dovolj samo 40 g testenin). Obožujejo jih navdušenci, ki se prehranjujejo na PALEO ali liberalni LCHF način.

Vsebnost ogljikovih hidratov v testeninah je izredno nizka, saj vsebujejo približno 40% ogljikovih hidratov manj, kot običajne testenine.

Priprava:
Za 100 g testenin zavremo 1 litra vode in dodamo 7g soli. V vrelo vodo dodajte testenine. Med kuhanjem večkrat premešajte. Kuhajte 3-5 minut. Testenine odcedite in postrezite.

Sestavine:
Tapioka moka, razmaščena sezamova moka, kokošja jajca.
Lahko vsebuje sledi arašidov in drugih oreščkov.

4. Sadni namaz Jagoda

Sadni namaz Jagoda brez obresti je 100% naravna in izdelana iz kar 90g sadja na 100g. Vsebuje samo v jagodah naravno prisotne sladkorje in naravni eritritol. Ima samo 7,5g OH-jev in samo 43 kcal na 100g.

Sadni namaz vsebuje 83% sadja, je brez glutena, brez dodanih sladkorjev in brez aditivov. Primerna je za LCHF, KETO in PALEO prehranjevanje, brez slabe vesti pa si jo lahko privoščijo tudi diabetiki, vegani in vegetarijanci. Jagodno marmelado obresti odlikuje visok, kar 83% sadni delež. Vsebuje samo naravno prisotne sladkorje, sladili pa smo jo samo z našim najkvalitetnejšim eritritolom, ki ne pušča pekočega priokusa.

Sestavine:
Jagode 83%, sladilo: eritritol (17%), želirno sredstvo: agar agar. Izdelano iz 90 g sadja na 100 g marmelade. Poreklo: Slovenija.
<strongOpozorilo: Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

Beri dalje


Pajs brez obresti  je slovenska blagovna znamka, kjer se najde nekaj prav za vsakega navdušenca PALEO, LCHF in KETO diet. Vsi izdelki blagovne znamke Pajs brez obresti so brez glutena, brez laktoze in brez dodanega sladkorja.

Več o LCHF:
Strikten LCHF (ketonska dieta): do 20g ogljikovih hidratov dnevno
Zmeren LCHF: 20-50g ogljikovih hidratov dnevno
Liberalni LCHF:50-100g ogljikovih hidratov dnevno