La Popsi Moon meltsi Banana 6g

1.99

La Popsi Moon Meltsi Banana so sadni liofilizirani prigrizki, narejeni le iz 3 sestavin. Vsebujejo sadje, mleko in tapiokino moko.

Proizvajalec: La Popsi

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

La Popsi Moon Meltsi Banana so sadni liofilizirani prigrizki, narejeni le iz 3 sestavin. Vsebujejo sadje, mleko in tapiokino moko ter so tako odličen vir zdravih vlaknin.

Njegova ključna sestavina je banana. To je tudi eno izmed prvih sadežev, ki jih večina staršev ponudi svojim otrokom. In prav je tako, saj ne le da so banane okusne in polne vlaknin, so tudi izjemno hranljive, vsebujejo kalij, kalcij, magnezij, železo, folate, niacin, B6 in še veliko več. Ob stiku s slino se takoj razstopijo, zato jih lahko brez skrbi ponudite tudi najmljašim, ki se šele učijo kako jesti z veliko žlico. 

La Popsi Moon Meltsi Banana vsebujejo tudi mleko, zato vam, po posvetu s pediatri in nutricuisti, priporočamo, da jih ponudite malčkom starejšim od 12 mesecev. 

S posebnim načinom izdelave, liofilizacijo, pa so ohranjene prav vse koristne lastnosti svežega sadja in mleka. La Popsi Moon Meltsi imajo posebno teksturo, ki se v ustih takoj raztopi, zato jih lahko brez skrbi ponudite tudi malčkom, ki se šele učijo, kako življenje zajemati z veliko žlico.

Sestavine:
Jabolčna kaša, bananina kaša 21,00 %, mleko v prahu, škrob iz tapioke, hruškina kaša.

Alergeni: Mleko.

Hranilna vrednost na 100g:
Energijska vrednost 962 kJ/ 230 kca
Maščobe 50 g (od tega nasičene maščobe 20 g)
Ogljikovi hidrati 41g (od tega sladkorji 34.20g)
Vlaknine 6,30g
Beljakovine 11,50g
Sol 0,1g

Hranite na suhem in hladnem mestu. Po odprtju pojejte takoj.

Neto količina: 6g

La Popsi so pisana družina sadnih izdelkov. Vsi izdelki so pripravljeni iz najboljšega sadja, brez umetnih barvil in konzervansov. Ne vsebujejo glutena, zato ne bo nihče prikrajšan za dobroto okusov.