-15%

Konopljino olje 250ml

9.90 8.41

Konopljino olje je pridobljeno s hladnim stiskanjem semen industrijske konoplje in je odličen naraven vir omega 3 maščobnih kislin.

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Ekološko konopljino olje pridobivajo s hladnim stiskanjem semen industrijske konoplje.

Je odličen naraven vir za zdravje potrebnih in pomembnih snovi. Primeren je tudi v prehrani veganov. Konopljino olje je pridelano iz industrijske konoplje, brez uporabe pesticidov ali fitofarmacevtskih pripravkov.

Konopljino olje ima zelo visoko vsebnost nenasičenih maščobnih kislin – omega 3 maščobnih kislin, ki ugodno vplivajo k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi. Omega 3 nenasičene maščobne kisline ugodno vplivajo na srce in ožilje, kot tudi na imunski sistem, spomin in vid.

Konopljinega olja ne segrevamo, saj s tem izgubi večino svojih pozitivnih lastnosti.

Nasvet:
Konopljino olje lahko uživamo samostojno. Dve jedilni žlici na dan pred jedjo. Lahko pa ga dodajamo različnim jedem. Pozitivni učinki olja se pri segrevanju uničijo, zato je pomembno, da olja uživamo hladna.

Sestavine:
100% hladno stiskano olje industrijske konoplje (Cannabis Sativa)*
* iz kontrolirane ekološke pridelave, SI-EKO-001. Kmetijstvo Slovenije.

Hranite na suhem in hladnem mestu.

Neto količina: 250ml

Darilo narave – slovenska blagovna znamka ekoloških prehranskih dopolnil in kozmetike. S ciljem, da uporabnik dobi najvišjo kvaliteto izdelka, so leta 2013 na kmetiji pri Tonijevih prvič posejali industrijsko konopljo, ki je kot rastlina zelo zanimiva. Gojijo jo na ekološki način, izdelki pa imajo BIO certifikat, podjetja Kon-cert.