-10%

Konopljino CBG mazilo z arniko za aktivne bio 30ml

29.97

Konopljino CBD mazilo z arniko je namenjeno povečanju prekrvavitve, sprostitvi ter hitrejši regeneraciji preobremenjenih mišic.

Proizvajalec: Darilo narave

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Konopljino CBG mazilo z arniko je namenjeno prekrvavitvi, sprostitvi in regeneraciji preobremenjenih mišic po aktivnosti.

Nepravilna drža telesa med sedenjem ali enoličnim delom povzroči, da se vaše mišice zategnejo. Otrdela mišica je slabo prekrvavljena in boleča.

Tudi rekreacija ali delo na vrtu lahko povzročita bolečine v mišicah. Pomagajte si z Bio CBG mazilom, ki vsebuje poleg kvalitetnih olj tudi propolis in arniko.

Kanabinoid CBG dokazano zmanjšuje vnetje ter bolečino. Tudi propolis je v ljudskem zdravilstvu stoletja znan po svojih protivnetnih lastnostih.

Olje arnike ter eterična olja mete in sivke pospešujejo prekrvavitev ter mišice sprostijo. Uporabite Bio CBG mazilo kot naravno darilo vašim bolečim mišicam.

Izdelek ne vsebuje sintetičnega snovi, mineralnih olj, konzervansov, alkoholov, umetnih barvil in parfumov.

Ročno izdelano v Sloveniji.

Konopljino CBG mazilo z arniko – uporaba:

  • Bolečine v vratu, hrbtu ali nogah.
  • Pri povečani aktivnosti se v mišicah tvori mlečna kislina, kar posledično sproži bolečine. Mikro poškodbe mišic so tudi razlog za bolečine. Mišica postane trda, slabo prekrvavljena ter boleča na dotik.
  • Dolgotrajno sedenje ali enolično delo s ponavljajočimi gibi lahko povzroči enak odziv telesa. Otrdelost mišic, ki so boleče na dotik. Novi izdelek Bio CBG mazilo popolna rešitev za sprostitev mišic.
  • Bio konopljino CBG mazilo je idealna rešitev za športnike in bolj aktivne.

 

Dodaj v košarico

Sestavine:
Oljčno olje*, konopljino olje*, olje arnike*, ekstrakt konoplje*, čebelji vosek*, propolis*, eterični olji mete in sivke.
*iz ekološke pridelave. Kontrolira SI-EKO-001.

Neto količina: 30ml

Darilo narave – slovenska blagovna znamka ekoloških prehranskih dopolnil in kozmetike. S ciljem, da uporabnik dobi najvišjo kvaliteto izdelka, so leta 2013 na kmetiji pri Tonijevih prvič posejali industrijsko konopljo, ki je kot rastlina zelo zanimiva. Gojijo jo na ekološki način, izdelki pa imajo BIO certifikat, podjetja Kon-cert.