-9%

Viridian Koencim Q10 z MCT 30mg

15.38

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 15.38.

Viridian Koencim Q10 z MCT krepi srce in izboljšuje kakovost življenja. Preprečuje utrujenost v stresnih obdobjih in ob telesnih naporih.

Proizvajalec: Viridian

Opis

Koencim Q10 z MCT 30mg preprečuje utrujenost v stresnih obdobjih in ob telesnih naporih ter spodbuja telesno in umsko zmogljivost.

Koencim Q10 z MCT 30mg spodbuja proizvodnjo energije. Prehransko dopolnilo Koencim Q10 vsebuje tudi MCT, to so srednje verižni trigliceridi iz kokosovega olja. MTC  zagotavlja boljšo absorpcijo koencima Q10.

Izdelek vsebuje samo 100% aktivne sestavine in je brez pšenice, glutena, soje, laktoze, soli, sladkorja, kvasa, konzervansov in umetnih barvil.

Viridian Koencim Q10 z MCT je namenjen vsem ,ki so:

  • so psihično obremenjeni,
  • športnikom oz. ljudem z večjimi fizičnimi napori,
  • kadilcem,
  • vegetarijancem,
  • starejšim osebam,
  • ljudem, ki jim primanjkuje energije.

 

Q10 začne strmo upadati že po 25. letu starosti. Če koencima ne dobite dovolj z vašo prehrano, največ ga vsebuje govedina, kokoš, losos, .., ga lahko nadomestite z prehranskim dopolnilo. Priporoča se redno jemanje koencima Q10, vsaj 2 do 3 mesece. Omejitve navzgor pa ni.

Uporaba:
Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle 1 do 3 kapsule dnevno s obroku. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti.

Sestavina:
Ena kapsula zagotavlja:
MTC (srednje verižni trigliceridi s kokosove maščobe) 100mg
Rastlinska celulozna (HPMC*) kapsula (ovoj) 100mg
Koencim Q10 30mg
*hidroksipropilmetil celuloza

Dodaj v košarico

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.

Neto količina: 30 kapsul

Viridian Nutrition – Etični vitamini z ekološkim srcem. Britanska blagovna znamka Viridian vsebuje samo 100% čiste aktivne sestavine, ekološko pridelane, brez prisotnosti škodljivih snovi. Med Viridian naravnimi prehranskimi dopolnili dobite naravne vitamine in minerale, ekološka olja in zelišča, tinkture in balme. Vsi so zasnovani tako, da okrepijo naše zdravje. Veliko izdelkov ima tudi ekološki certifikat. Njihovi izdelki so veganski. Ne vsebujejo dodanega sladkorja, glutena, pšenice, laktoze, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Izdelki (kapsule) ne vsebujeo polnil (so brez magnezijevega stearata, silicijevega dioksida, maltodekstrina). Izdelki Viridian Nutrition niso testiranj na živalih.