Koencim Q10 30mg

24.30

Terranova

Koencim Q10 30mg:
  • krepi srce in izboljšuje kakovost življenja pri obolenjih srca in ožilja,
  • preprečuje utrujenost v stresnih obdobjih in ob telesnih naporih.
Primerno za vegetarijance in vegane.
Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Koencim Q10 30mg krepi srce in izboljšuje kakovost življenja pri obolenjih srca in ožilja. Preprečuje utrujenost v stresnih obdobjih in ob telesnih naporih ter spodbuja telesno in umsko zmogljivost. Koencim Q10 30mg spodbuja proizvodnjo energije.

Terranova koencim Q10 je brez pšenice, koruze, soje , kvasa, mleka, želatine. Je brez živalskih sestavin, brez dodanega sladkorja in brez barvil.

Uporaba:
Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle 1 kapsulo dnevno, pri obroku. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti.

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.

Neto količina: 50 kapsul

Distributer: Avemed d.o.o., Ljubljana

Terranova Nutrition – britanska blagovna znamka naravnih prehranskih dopolnil proizvaja izdelke z aktivnimi oblikami hranil najboljše kakovosti. Prehranska dopolnili Terranova vsebuje samo aktivne sestavine in patentirano zmes – kompleks Magnifood, ki je sestavljena iz ekološko pridelanih in divje rastočih rastlin. Magnifood kompleks v izdelkih Terranova nadomešča vsa polnila, veziva, pomožna sredstva in aditive. Magnifood kopleks izboljša učinek, absorpcijo in funkcijo prehranskih dopolnil.