Koencim Q10 100mg

41.93

Terranova

Koencim Q10 krepi srce in izboljšuje kakovost življenja pri obolenjih srca in ožilja ter preprečuje utrujenost v stresnih obdobjih in ob telesnih naporih.

Primerno za vegetarijance in vegane.

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Koencim Q10 100mg krepi srce in izboljšuje kakovost življenja pri obolenjih srca in ožilja. Preprečuje utrujenost v stresnih obdobjih in ob telesnih naporih ter spodbuja telesno in umsko zmogljivost. Koencim Q10 100mg spodbuja proizvodnjo energije in je odlična podpora ob uživanju statinov.

V izdelku so dodane acai jagode in rakitovec, ki so naravni vir vitaminov, mineralov, antioksidantov in koencima Q10. Poleg tega Terranovin Q10 vsebuje tudi artičokine liste, ki pospešijo vsrkavanje Q10 in blagodejno delujejo na prebavo in žolč.

Terranova koencim Q10 je brez pšenice, koruze, soje , kvasa, mleka, želatine. Je brez živalskih sestavin, brez dodanega sladkorja in brez barvil.

Primerno za vegetarijance in vegane.

Uporaba:
Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle 1 kapsulo dnevno, pri obroku. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti.

Sestavine:
Ena rastlinska kapsula vsebuje:
Magnifood kompleks 475 mg vsebuje:
Stabilizirani riževi otrobi 350 mg
Acai jagoda (sušena z zamrzovanjem) 50 mg
List/plod rakitovca (sušena z zamrzovanjem) 50 mg
Artičokin list (sušen z zamrzovanjem) 25 mg
Vegetarijanski ovoj kapsule 118 mg
CoQ10 (koencim Q10 – kot ubiquinon)100 mg
Macesnov arabinogalaktan 5,5 mg

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.

Neto količina: 50 kapsul

Distributer: Avemed d.o.o., Ljubljana

Terranova Nutrition – britanska blagovna znamka naravnih prehranskih dopolnil proizvaja izdelke z aktivnimi oblikami hranil najboljše kakovosti. Prehranska dopolnili Terranova vsebuje samo aktivne sestavine in patentirano zmes – kompleks Magnifood, ki je sestavljena iz ekološko pridelanih in divje rastočih rastlin. Magnifood kompleks v izdelkih Terranova nadomešča vsa polnila, veziva, pomožna sredstva in aditive. Magnifood kopleks izboljša učinek, absorpcijo in funkcijo prehranskih dopolnil.