Janež celi bio 50g
€2.96
Janež celi se odlično poda k ribam, morskim sadežem in perutnini. V tradicionalni medicini se uporablja za lajšanje prebavnih težav.
Proizvajalec: Sonnentor
Opis
Janež celi se odlično poda k ribam, morskim sadežem in perutnini. Z njim lahko izboljšujemo okus mesnih enolončnic (predvsem z govedino) in drugih slanih jedi v kombinaciji s koprom, koromačem in koriandrom. Uporabljamo ga tudi za odišavljanje kruha, biskvitov in piškotov.
Janež celi se v tradicionalni medicini uporablja za lajšanje prebavnih težav (napenjanje in krči) in pri težavah s kašljem.
Sestavine:
Janež*
* iz kontrolirane ekološke pridelave, AT-BIO-301. Kmetijstvo EU.
Hranilna vrednost na 100g:
Energijska vrednost: 1613kJ / 385 kcal
Maščoba: 15,9 g (od tega nasičene maščobne kisline: 0,88g)
Ogljikovi hidrati: 35,4g (od tega sladkor: 33,63g)
Beljakovine: 17,6g
Sol: 0,04g
Hranite na suhem in hladnem mestu.
Neto količina: 50g
Proizvajalec: Sonnentor GmbH, Avstrija.
Sonnentor že od leta 1988 navdihuje z organskimi čaji, zelišči in začimbami. Prepuščajo se tradiciji in ljudem ter vedno ustvarijo nekaj novega. Držijo se načela “živi in pusti živeti”. Izdelki so po večini narejeni ročno z veliko veselja in spoštovanja.