Grahova moka brez glutena bio Gluteno 500g

3.92

Grahova moka brez glutena ima koristne lastnosti značilne za stročnice.

Vsebuje visoko vsebnost beljakovin in prehranskih vlaknin.

Ekološko

Proizvajalec: Gluteno

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Grahova moka brez glutena ima koristne lastnosti značilne za stročnice. Vsebuje visoko vsebnost beljakovin in prehranskih vlaknin.

Ne vsebuje glutena in ima večjo vsebnost beljakovin kot žitna moka. Grahova moka brez glutena se v kulinariki tradicionalno uporablja za pripravo juh, medtem ko se danes vse pogosteje uporablja za pripravo veganske in dietetične hrane.

Odlična je za pripravo njokov, kruha, palačink, omak in zelenjavnih ali mesnih juh.

Sestavine:
Grahova moka.*
* iz kontrolirane ekološke pridelave, SI-EKO-001. Kmetijstvo EU.

Prehranske vrednosti na 100 g:
Energijska vrednost 1431 kJ/ 338 kcal
Maščobe 2,0 g (od tega nasičene maščobe 0,4 g)
Ogljikovi hidrati 52,0 g (od tega sladkorji 2,1 g)
Prehranske vlaknine 8,1 g
Beljakovine 24,0 g
Sol 0,01 g

Hranite na suhem in temnem mestu pri sobni temperaturi. Embalažo po uporabi dobro zaprite.

Dodaj v košarico

Neto količina: 500 g

Gluteno podjetje pod istoimensko blagovno znamko proizvaja brezglutenske testenine, brezglutenske prigrizke, ponuja tudi brezglutenske moke in še veliko več.  Zakaj Gluteno? Preprosto, »Gluten no« oz. »gluten ne«.