Gobica za čiščenje Dr. Hauschka

3.59

Gobica za čiščenje je sestavljena iz naravne celuloze in bombažnih vlaken. Barvni tisk ne vsebuje težkih kovin.

Proizvajalec: Dr.Hauschka

Na voljo po naročilu

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Gobica za čiščenje je sestavljena iz naravne celuloze in bombažnih vlaken. Barvni tisk ne vsebuje težkih kovin.

Uporaba:
Gobico za čiščenje pred uporabo namočite v vodi. Zaradi svoje strukture se gobica zelo hitro posuši in tako ostaja dlje časa higienična. Gobico za čiščenje lahko operete pri 60 °C v pralnem stroju.

Neto količina: 1 gobica

Dr.Hauschka kozmetiko izdeluje družba WALA Heilmittel GmbH, ki jo je leta 1935 ustanovil Rudolf Hauschka. Podjetje je že od nekdaj pionir na svojem področju in častijo tako notranjo kot zunanjo lepoto. Na njihovem prvem mestu je ravno zato kakovost, zato že več kot 50 let izdelujejo izdelke za nego kože, ki so edinstveni: izbrane zdravilne rastline pridelane na biodinamičen ali kontroliran ekološki način koži pomagajo pri njenem lastnem delovanju, negovanju in obnavljanju.

V svojih izdelkih ne dovolijo, da kemija pride v stik s kožo. Kozmetika Dr. Hauschka zato NE vsebuje mineralnih olj, silikonov, PEG in sintetičnih konzervansov. Namesto tega v svojih izdelkih uporabljajo 100% naravne surovine. Večina je organskega porekla, pogosto celo z demeter certifikatom. Celotna negovalna in make-up linija sta certificirani s strani NATRUE.

Najstrožji pečat, ki ga nosi, je ime podjetja ustanovitelja: »Dr. Hauschka «.

Morda vam bo prav tako všeč…