Ekološka Spirulina alga Diet-food 375 tablet

11.48

Alga spirulina je bogata z vitamini, minerali in beljakovinami v stekleni embalaži.

Ekološko

Proizvajalec: Diet Food

1 na zalogi

Opis

Ekološka Spirulina alga  je gojena alga in obdelana po ekoloških standardih. Alga ne vsebuje sintetičnih kemikalij, težkih kovin in gensko spremenjenih organizmov. Spirulina alga je certificirana s strani pooblaščenega ekološkega kontrolnega organa.

Spirulina je modrozelene enocelične mikroalga, ki se že stoletja uporabljajo kot hrana, zlasti v Srednji Ameriki, Afriki in Avstraliji, kjer naravno raste v nekaterih jezerih.

Ekološka alga Spirulina je bogat z beljakovinami, maščobnimi kislinami, vitamini in minerali ter z vsemi esencialnimi maščobnimi kislinami. Alga spirulina deluje kot antioksidant.

Spirulina ima veliko pozitivnih učinkov in je bogata z vitamini B kompleksa. Prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, prispeva k delovanju živčnega sistema, ima vlogo za normalno delovanje kosti, hrustanca, dlesni, zob in kože, ščiti celice pred oksidativnim stresom.

Ekološka alga chllorella in spirulina ter razlike med njima

  • spirulina je odličen naravni prehranski dodatek kot vir beljakovin, vitaminov in mineralov.
  • chlorella je prav tako odličen naravni prehranski dodatek kot vir vitaminov in mineralov, znana pa je po svoji vlogi razstrupljanja telesa ter pripomore k odpravi težkih kovin in ostalih strupov iz telesa.

 

Uporaba:
Kot prehransko dopolnilo vzemite 1 do 10 tabletk dnevno, najbolje 30 minut pred obrokom.
1 tabletka vsebuje 400 mg Spiruline, 10 tabletk vsebuje 4000 mg Spiruline

Sestavine:
100% alga spirulina v prahu* (vrsta Spirulina platensis)
*iz certificirane ekološke pridelave

ALERGENI: Izdelek lahko vsebuje sledi soje, pšenice ali glutena!

Po odprtju hranite proizvod dobro zaprt, na hladnem in suhem prostoru ter izven dosega otrok.

Dodaj v košarico

Opozorilo:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.

Neto količina: 375 tabletk = 150 g

Proizvajalec: Mipama E.Z. Szafarz s.j., Poljska

Diet Food je proizvajalec izdelkov najvišje kakovosti, in zahvaljujoč dejstvu, da so izdelki ročno zapakirani, označuje, da delajo z lekarniško natančnostjo. V ponudbi so okusno superhrano, čaje, pijačo, beljakovine, prehranska dopolnila, pa tudi testenine in prigrizki brez glutena. Večina izdelkov je biološko podprta s certificiranim logotipom v obliki zelenega lista.