-10%

Ekološka Klorela alga Diet-food 375 tablet

12.95

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 12.95.

Ekološka Klorela alga je gojena alga in obdelana po ekoloških standardih. Bogata z vitamini, minerali in klorofilom, ki razstruplja telo.

Ekološko

Proizvajalec: Diet Food

2 na zalogi

Opis

Ekološka Klorela alga je gojena alga in obdelana po ekoloških standardih. Alga ne vsebuje sintetičnih kemikalij, težkih kovin in gensko spremenjenih organizmov.

Ekološka alga Chlorella je bogat vir beljakovin, vitamina B12 in železa. Ima vlogo razstrupljanja organizma in pripomore k odpravi težkih kovin in ostalih strupov iz telesa.

Vitamin B12 je v vodi topen vitamin in ima pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema. Prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Vitamin B12 podpira normalno delovanje živčnega sistema.

Železo je ima vlogo pri nastajanju hemoglobina, rdečih krvničk, pri delovanju imunskega sistema in pri prenosu kisika v telesu. Prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.

Ekološka alga klorela in spirulina ter razlike med njima

  • spirulina je odličen naravni prehranski dodatek kot vir beljakovin, vitaminov in mineralov.
  • klorela je prav tako odličen naravni prehranski dodatek kot vir vitaminov in mineralov, znana pa je po svoji vlogi razstrupljanja telesa ter pripomore k odpravi težkih kovin in ostalih strupov iz telesa.

 

Uporaba:
Vzemite 3 krat dnevno po 3 tableti pred ali po obroku. Največji dnevni odmerek je 10 tablet.

Sestavine:
100% Ekološka alga klorela iz ekološke pridelave.

ALERGENI: Izdelek lahko vsebuje sledi soje, pšenice ali glutena!

Po odprtju hranite proizvod dobro zaprt, na hladnem in suhem prostoru ter izven dosega otrok.

Dodaj v košarico

Opozorilo:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.

Neto količina: 375 tabletk = 150 g

Proizvajalec: Mipama E.Z. Szafarz s.j., Poljska

Diet Food je proizvajalec izdelkov najvišje kakovosti, in zahvaljujoč dejstvu, da so izdelki ročno zapakirani, označuje, da delajo z lekarniško natančnostjo. V ponudbi so okusno superhrano, čaje, pijačo, beljakovine, prehranska dopolnila, pa tudi testenine in prigrizki brez glutena. Večina izdelkov je biološko podprta s certificiranim logotipom v obliki zelenega lista.