Ekološka alga Spirulina Raab 200 tablet

15.99

Alga spirulina je bogata z vitamini, minerali in beljakovinami.

Ekološko

Proizvajalec: Raab Vitalfood

1 na zalogi

Opis

Ekološka alga Spirulina je gojena alga in obdelana po ekoloških standardih. Alga ne vsebuje sintetičnih kemikalij, težkih kovin in gensko spremenjenih organizmov. Alga Spirulina je certificirana s strani pooblaščenega ekološkega kontrolnega organa.

Spirulina je modrozelene enocelične mikroalga, ki se že stoletja uporabljajo kot hrana, zlasti v Srednji Ameriki, Afriki in Avstraliji, kjer naravno raste v nekaterih jezerih.

Ekološka alga Spirulina je bogat, naraven vir beljakovin, vitaminov in mineralov. Tablete Raab Spirulina so bogate z vitaminom A in K.

Vitamin A prispeva k ohranjanju zdravih sluznic in k ohranjanju zdrave kože. Ima pomembno vlogo pri presnovi železa, pri ohranjanju vida in pri delovanju imunskega sistema.

Vitamin K prispeva k ohranjanju zdravih kosti in normalnemu strjevanju krvi.

Ekološka alga chllorella in spirulina ter razlike med njima

  • spirulina je odličen naravni prehranski dodatek kot vir beljakovin, vitaminov in mineralov.
  • chlorella je prav tako odličen naravni prehranski dodatek kot vir vitaminov in mineralov, znana pa je po svoji vlogi razstrupljanja telesa ter pripomore k odpravi težkih kovin in ostalih strupov iz telesa.

 

Uporaba:
Vzemite 3 krat dnevno po 3 tableti pred ali po obroku. Zaužite z zadostno količino vode.

Sestavine:
100% Alga Spirulina iz ekološke pridelave, DE-ÖKO-001 Kmetijstvo izven EU.

Vitamini in minerali: vitamin A 229 µg (29%*), vitamin K 30 µg (40%*).
** PDV – priporočen dnevni vnos (9 tablet)

Po odprtju hranite proizvod dobro zaprt, na hladnem in suhem prostoru ter izven dosega otrok.

Opozorilo:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.

Neto količina: 200 tablet

Raab Vitalfood – vaš partner za zdrav življenjski slog z izdelki najboljše vrhunske ekološke kakovosti. Zaupajte v dolgoletne izkušnje, tradicijo in zbrano strokovno znanje družinskega podjetja z bavarskega Hallertau, ki obratuje od leta 1989.