-10%

Ekološka alga Spirulina 240 tablet

16.90 15.21

Ekolife Natura

Bogata z vitamini, minerali in beljakovinami.

 

 

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Ekološka alga Spirulina je gojena alga in obdelana po ekoloških standardih. Alga ne vsebuje sintetičnih kemikalij, težkih kovin in gensko spremenjenih organizmov. Alga Spirulina je certificirana s strani pooblaščenega ekološkega kontrolnega organa.

Ekološka alga Spirulina je bogat, naraven vir beljakovin, vitaminov in mineralov.

Vitamin B12 je v vodi topen vitamin in ima pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema. Prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Vitamin B12 podpira normalno delovanje živčnega sistema.

Vitamin A prispeva k ohranjanju zdravih sluznic in k ohranjanju zdrave kože. Ima pomembno vlogo pri presnovi železa, pri ohranjanju vida in pri delovanju imunskega sistema.

Železo je ima vlogo pri nastajanju hemoglobina, rdečih krvničk, pri delovanju imunskega sistema in pri prenosu kisika v telesu. Prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.

Razlika med chllorello in spirulino:

  • spirulina je odličen naravni prehranski dodatek kot vir beljakovin, vitaminov in mineralov.
  • chlorella je prav tako odličen naravni prehranski dodatek kot vir vitaminov in mineralov, znana pa je po svoji vlogi razstrupljanja telesa ter pripomore k odpravi težkih kovin in ostalih strupov iz telesa.

Uporaba:
Vzemite 3 krat dnevno po 4 tableti pred ali po obroku. Zaužite z zadostno količino vode. Največji dnevni odmerek je 20 tablet.

Opozorilo:
Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Sestavine:
Ekološka alga spirulina (Arthrospira platensis) tablete 500 mg.

Hranilna vrednost na priporočen dnevni vnos 6 g (12 tablet) :
Energijska vrednost: 88 kJ / 21 kcal
Mašcobe: 0,5 g (od tega nasičene 0,07 g)
Ogljikovi hidrati: 0,9 g (od tega sladkorji 0,008 g)
Beljakovine: 3,7 g
Sol*: 0,1 g
Vitamini in minerali: vitamin A: 1350 μg (169 % PDV**), vitamin B12: 3,6 μg (150 % PDV**), železo 4,7 mg (33,6 % PDV**), klorofil: 60 mg.
* Vsebnost soli izključno posledica naravno prisotnega natrija.
** PDV – priporočen dnevni vnos

Po odprtju embalaže hraniti na suhem in hladnem.

Neto količina: 240 tablet

Proizvajalec: Ekolife Natura d.o.o., Slovenija

Ekolife Natura je slovenska blagovna znamka, ki ponuja kakovostne ekološke izdelke za dobro počutje in zdrav življenjski slog.