-10%

Ekološka alga Spirulina GSE 240 tablet

13.46

Najnižja cena v 30 dneh: 13.46

Ekološka alga Spirulina je odličen naravni prehranski dodatek kot vir beljakovin, vitaminov in mineralov.

Ekološko

Proizvajalec: GSE

2 na zalogi

Opis

Ekološka alga Spirulina je gojena alga in obdelana po ekoloških standardih. Alga ne vsebuje sintetičnih kemikalij, težkih kovin in gensko spremenjenih organizmov. Alga Spirulina je certificirana s strani pooblaščenega ekološkega kontrolnega organa.

S soncem obsijane, energijsko bogate mikroalge spirulina iz ekološke akvakulture, certificirane v skladu s smernicami Naturland.

BIO Spirulina iz spiralno oblikovane modrozelene alge Spirulina platensis je eden najstarejših znanih organizmov. Ni morska alga, ampak uspeva v močno alkalnih vodah v subtropskih regijah. Že pred mnogimi stoletji so Azteki in Maji poznali posebne učinke te mikroalge. Naša čista, naravna spirulina raste brez pesticidov v vodi, bogati z minerali, na popolnoma izolirani lokaciji. Bližina ekvatorja zagotavlja optimalno podnebje. Zaradi močne sončne svetlobe in ugodne sestave vode se lahko alge optimalno razvijajo.

Najpomembnejši sestavini spiruline sta železo in vitamin B12. Železo je pomemben mineral za človeški organizem.

Ekološka alga chllorella in spirulina ter razlike med njima

  • spirulina je odličen naravni prehranski dodatek kot vir beljakovin, vitaminov in mineralov.
  • chlorella je prav tako odličen naravni prehranski dodatek kot vir vitaminov in mineralov, znana pa je po svoji vlogi razstrupljanja telesa ter pripomore k odpravi težkih kovin in ostalih strupov iz telesa

 

Alga je brez glutena, brez laktoze, umetnih dodatkov in soje. Veganska.

Uporaba:
Vzemite 4 tableti po 500 mg 3 krat na dan z zadostno količino tekočine.

Sestavine:
100-odstotna spirulina, ekološko certificirana v skladu z zasebnimi smernicami Naturlanda, DE-ÖKO-005. Kmetijstvo izven EU.

Vitamini na 12 tablet **:
Železo 4 mg (28 %)
Vitamin B12 1,36 µg (54 %).
**PDV – priporočen dnevni vnos

Po odprtju hranite proizvod dobro zaprt, na hladnem in suhem prostoru ter izven dosega otrok.

Opozorilo:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.

Neto količina: 240 tablet

GSE ponuja več kot 35 naravnih, organsko certificiranih prehranskih dopolnil, za katera veljajo zelo visoki standardi kakovosti. V njihovem asortimanu boste dobili superživila, kot so spirulina, klorela, alge AFA, ječmenova trava ter celo vrsto naravnih in inovativnih vitaminov.