Ekološka alga Klorela GSE 240 tablet

18.40

Ekološka alga Klorela je gojena alga in obdelana po ekoloških standardih. Bogata z vitamini, minerali in klorofilom, ki razstruplja telo.

Ekološko

Proizvajalec: GSE

Opis

Ekološka alga Klorela je gojena alga in obdelana po ekoloških standardih. Alga ne vsebuje sintetičnih kemikalij, težkih kovin in gensko spremenjenih organizmov.

Ekološka alga Chlorella je bogat vir beljakovin, vitamina B12 in železa. Ima vlogo razstrupljanja organizma in pripomore k odpravi težkih kovin in ostalih strupov iz telesa.

Vitamin B12 je v vodi topen vitamin in ima pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema. Prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Vitamin B12 podpira normalno delovanje živčnega sistema.

Železo je ima vlogo pri nastajanju hemoglobina, rdečih krvničk, pri delovanju imunskega sistema in pri prenosu kisika v telesu. Prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.

Ekološka alga klorela in spirulina ter razlike med njima

  • spirulina je odličen naravni prehranski dodatek kot vir beljakovin, vitaminov in mineralov.
  • chlorella je prav tako odličen naravni prehranski dodatek kot vir vitaminov in mineralov, znana pa je po svoji vlogi razstrupljanja telesa ter pripomore k odpravi težkih kovin in ostalih strupov iz telesa.

 

Alga je brez glutena, brez laktoze, umetnih dodatkov in soje. Veganska.

Uporaba:
Vzemite 2 tableti po 500 mg 3 krat na dan z zadostno količino tekočine.

Sestavine:
100% Ekološka alga klorela v prahu iz ekološke pridelave skladu z zasebnimi smernicami Naturlanda, DE-ÖKO-005. Kmetijstvo izven EU.

Vitamini na 6 tablet **:
Vitamin B12 2,5 µg (100%)
Železo 2,1 mg (15%)
**PDV – priporočen dnevni vnos

Po odprtju hranite proizvod dobro zaprt, na hladnem in suhem prostoru ter izven dosega otrok.

Opozorilo:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.

Neto količina: 240 tablet

GSE ponuja več kot 35 naravnih, organsko certificiranih prehranskih dopolnil, za katera veljajo zelo visoki standardi kakovosti. V njihovem asortimanu boste dobili superživila, kot so spirulina, klorela, alge AFA, ječmenova trava ter celo vrsto naravnih in inovativnih vitaminov.