-10%

Ekološka alga Chlorella 240 tablet

21.90 19.71

Ekolife Natura

Bogata z vitamini, minerali in klorofilom, ki razstruplja telo.
Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Ekološka alga Chlorella je gojena alga in obdelana po ekoloških standardih. Alga ne vsebuje sintetičnih kemikalij, težkih kovin in gensko spremenjenih organizmov. Alga Chlorella je certificirana s strani pooblaščenega ekološkega kontrolnega organa.

Ekološka alga Chlorella je bogat vir beljakovin, vitamina B12 in železa. Ima vlogo razstrupljanja organizma in pripomore k odpravi težkih kovin in ostalih strupov iz telesa.

Vitamin B12 je v vodi topen vitamin in ima pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema. Prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Vitamin B12 podpira normalno delovanje živčnega sistema.

Železo je ima vlogo pri nastajanju hemoglobina, rdečih krvničk, pri delovanju imunskega sistema in pri prenosu kisika v telesu. Prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.

Razlika med chllorello in spirulino:

  • spirulina je odličen naravni prehranski dodatek kot vir beljakovin, vitaminov in mineralov.
  • chlorella je prav tako odličen naravni prehranski dodatek kot vir vitaminov in mineralov, znana pa je po svoji vlogi razstrupljanja telesa ter pripomore k odpravi težkih kovin in ostalih strupov iz telesa.

 

Uporaba:
Vzemite 3 krat dnevno po 2 tableti pred ali po obroku. Zaužite z zadostno količino vode. Največji dnevni odmerek je 20 tablet.

Opozorilo:
Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Sestavine:
Ekološka alga Chlorella (Chlroella Pyrenoidosa) tablete 500mg.

Hranilna vrednost na priporočen dnevni vnos 3 g (6 tablet) :
Energijska vrednost: 41 kJ / 10 kcal
Mašcobe: 0,4 g (od tega nasičene 0,06 g)
Ogljikovi hidrati: 0,5 g (od tega sladkorji 0,01 g)
Beljakovine 1,7 g

Vitamini in minerali: vitamin B12: 1,8 μg (72 % PDV**), železo: 3 mg (21,42 % PDV**), klorofil: 45mg.
**PDV – priporočen dnevni vnos

Po odprtju embalaže hraniti na suhem in hladnem.

Neto količina: 240 tablet

Proizvajalec: Ekolife Natura d.o.o., Slovenija

Ekolife Natura je slovenska blagovna znamka, ki ponuja kakovostne ekološke izdelke za dobro počutje in zdrav življenjski slog.