EcoZiz pršilo 100ml

13.69

Ecoziz pršilo je mešanica eteričnih olj in neema, močvirskega rožmarina, limonske trave, geranije, ciprese, rožmarina in bazilike je učinkovita nega kože pred piki.

Proizvajalec: EcoZiz

Opis

Ecoziz pršilo je mešanica eteričnih olj in neema, močvirskega rožmarina, limonske trave, geranije, ciprese, rožmarina in bazilike je učinkovita nega kože pred piki. Eterična olja v Ecoziz razpršilu vsebujejo neškodljive in nemoteče vonjave za ljudi ter domače živali. Pršilo kožo vlaži in jo prijetno in nežno odišavi. Lahko se uporablja tudi na nežni otroški koži. BREZ PLINA.

Pred uporabo pretresite. Izdelek razpršite na najbolj izpostavljena območja, pri čemer se izogibajte stiku z očmi in usti. Če je treba, nanos večkrat ponovite.

EcoZiz je linija zanesljivih naravnih izdelkov iz eteričnih olj za nego kože pred in po piku. Osnova vseh izdelkov so različna eterična olja, med katerimi izstopa neemovo olje. Pridobivajo ga iz semen plodov te zimzelene rastline, ki ji v Indiji, zaradi vseh vseh njenih zdravilnih lastnosti, pravijo kar “vaška lekarna”.

Drugi uporabljeni naravni vonj je močvirski rožmarin, divji rožmarin, ki raste v močvirjih srednje in severne Evrope.

Oba izvlečka skupaj potencirata delovanje drug drugega in sta izjemno učinkovita. Odlično se povezujeta tudi z drugimi eteričnimi olji limonske trave, geranije, ciprese in bazilike. Prav vse sestavine smo dodal tudi v linijo EcoZiz, ki jo je oblikovala PromoPharma za učinkovito, zanesljivo in naravno, a tudi varno nego pred in po piku.

Uporaba:
Izdelek razpršite na najbolj izpostavljena območja, pri čemer se izogibajte stiku z očmi in usti.

Opozorilo:
Hranite izven dosega otrok. Ne nanašajte na poškodovano kožo in odprte rane. Ne uporabljajte, če ste alergični na katerokoli sestavino.
Samo za zunanjo uporabo.

Sestavine (INCI):
AQUA (WATER), PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, BENZYL ALCOHOL, CYMBOPOGON NARDUS OIL (CYMBOPOGON NARDUS (CITRONELLA) OIL), MELIA AZADIRACHTA SEED OIL, GERANIOL, CITRONELLOL, SODIUM BENZOATE, CUPRESSUS SEMPERVIRENS LEAF OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS OIL (ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL), THYMUS VULGARIS OIL (THYMUS VULGARIS (THYME) OIL), OCIMUM BASILICUM HERB OIL (OCIMUM BASILICUM (BASIL) HERB OIL), DEHYDROACETIC ACID, LIMONENE, PELARGONIUM GRAVEOLENS STEM LEAF OIL, ALCOHOL, LINALOOL, FARNESOL, LEDUM PALUSTRE EXTRACT.

Neto količina: 100ml