Dišeča sveča vrtnica

4.60

Dišeča sveča vrtnica je narejena iz naravnega sojinega voska in je popolnoma razgradljiva. Z vonjem vrtnice, ki ima zelo harmoničen učinek na našo dušo.

Proizvajalec: BioKatka

Opis

Dišeča sveča vrtnica je narejena iz naravnega sojinega voska in je popolnoma razgradljiva. Sojina dišeča sveča vrtnica je popolnoma naravna, ročno izdelana in okolju prijazna. Čas gorenja je približno 4 ure.

Tališče sojinega voska je nižje kot pri parafinskih svečah, zato naravne sveče iz sojinega voska gorijo dalj časa in imajo čistejše izgorevanje.

Z vonjem vrtnice, ki ima zelo harmoničen učinek na našo dušo in na usmerja, da prisluhnemo glasu svojega srca.

Poglej vse BioKatkine DIŠEČE SVEČKE.

Embalaža:
Pakirana je v aluminijasti posodici. Ker se lahko aluminij neštetokrat reciklira, spada aluminijasta embalaža med trajnostno embalažo. Embalaža je lahka in ni bojazni, da bi se lonček razbil.

Sestava (INCI):
Glycine Soja*,naravna dišava vrtnice*. *100% naravne sestavine

Neto količina: 50ml

BioKatka – Zate, z naravo – lastna blagovna znamka. Slovenska naravna kozmetika BioKatka je narejena iz izbranih naravnih sestavin, ki negujejo in obnavljajo kožo. Izdelki niso testirani na živalih, ne vsebujejo sintetičnih konzervansov, parfumov, parabenov ali barvil. Sledimo načelu, ki se glasi: Preprosto – Naravno!

Morda vam bo prav tako všeč…