Okay detergent za pomivanje posode Bubble Babe 500ml

4.45

Okay detergent za pomivanje posode Bubble Babe je kos tudi najbolj umazani posodi, ki se nabira tvojem kuhinjskem koritu.

Proizvajalec: Okay

2 na zalogi

Opis

Okay detergent za pomivanje posode Bubble Babe je kos tudi najbolj umazani posodi, ki se nabira tvojem kuhinjskem koritu in prav nikoli vas ne bo pustila na cedilu, tudi če se bo zate morala spopasti z zažgano posodo.

Za ročno pomivanje posode. Zakaj je detergent za pomivanje posode tako poseben? Ker ima priročno pumpico, zaradi katere je uporaba in doziranje detergenta lažje, kot pri drugih detergentih.

Izdelki Okay so veganski, ekološki in narejeni v Sloveniji

Bubble Babe je na voljo tudi v setu čistil za kuhinjo Okay set čistil kuhinja.

Uporaba:
4ml (1 čajna žlička) detergenta zadostuje za 5l vode. Posode ne pomivajte pod tekočo vodo, ampak jo potopite v pripravljeno raztopino iz priporočene količine vode in detergenta, očistite in sperite z vodo. Učinkovito odstranjuje umazanijo in  maščobo ter posodi vrne sijaj. Vsebina zadostuje za 125 pranj.

Sestavine:
5%-15% anionske površinsko aktivne snovi, <5% amfoterne površinsko aktivne snovi; ostale sestavine: konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, Benzisothiazolinone, Sodium Pyrithione), dišave.

Neto količina: 500ml

Okay je blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelki, ki s svojo iznajdljivostjo lajšajo vsakdan. Naravna čistila za celoten dom.

Opozorila:
H319 Povzroča hudo draženje oči.
P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
P501 Posodo odstranite na primerno mesto samo popolnoma prazno.