Okay detergent za perilo Prince Perfect 1l

9.95

Okay detergent za perilo Prince Perfect je popoln za vse barve perila in za pranje pri vseh temperaturah (tudi pri nizkih).

Proizvajalec: Okay

Ni na zalogi

Opis

Okay detergent za perilo Prince Perfect je popoln za vse barve perila in za pranje pri vseh temperaturah (tudi pri nizkih). Poleg tega  je učinkovit tudi pri odstranjevanju madežev in poskrbi za prijetno svežino perila po pranju.

Detergent je za 25 pranj.

Izdelki Okay so veganski, ekološki in narejeni v Sloveniji. Po uporabi obvezno zapri pokrovček!

Izdelek je na voljo tudi v Okay set za perilo in Okay set za perilo Mega.

Uporaba:
Detergent za perilo je primeren za strojno in ročno pranje perila. Učinkovito odstranjuje madeže in ščiti tkanine pred bledenjem. Rezultat pranja je čisto in sveže perilo. Primeren je za pranje vseh vrts barvnih in belih tkanin. Pri izbiri temperature pranja upoštevajte navodila proizvajalcev na etiketi na oblačilih.

Sestavine:
5-15% anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi, <5% milo, vsebuje encime, konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, benzisothiazolinone), dišave (limonene, linalool).

Neto količina: 1 l – 25 pranj

Okay je blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelki, ki s svojo iznajdljivostjo lajšajo vsakdan. Naravna čistila za celoten dom.

Opozorila:
H319 Povzroča hudo draženje oči.
P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
P501 Posodo odstranite na primerno mesto samo popolnoma prazno.