Čokoladni puding brez glutena bio Byodo 46g

1.65

Čokoladni puding je ekološki, brez glutena, veganski.

Ekološko

Proizvajalec: Byodo

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Čokoladni puding je veganski, brez glutena in laktoze.

Priprava:
Za pripravo pudinga s 500 ml mleka.
1. Od 500 ml mleka odvzemite 6 žlic mleka. Prašek gladko zmešajte z odvzetim mlekom in 2 žlicama sladkorja.
2. V veliki kozici ostanek mleka zavrite.
3. Mleko odmaknite z ognja. Počasi vmešajte mešanico sladkorja in pudinga, zavrite in nalijte v skodelice.

Sestavine:
Koruzni škrob*, razoljen kakav v prahu* 25 %, morska sol, burbonska vanilja* 0,2 %.
*Iz nadzorovane ekološke pridelave, DE-ÖKO-013. Kmetijstvo EU/izven EU.

Hranilna vrednost na 100g:
Energijska vrednost: 1.487 kJ / 352 kcal
Maščoba: 3,4 g (od tega nasičene maščobne kisline: 1,9 g)
Ogljikovi hidrati: 70 g (od tega sladkor: <0,5 g)
Prehranske vlaknine: 0,0 g
Beljakovine: 6,7 g
Sol: 0,77 g

Hranite na suhem in hladnem mestu.

Neto količina: 46g

Proizvajalec: Byodo Naturkost GmbH, Nemčija.

Byodo so 100 % ekološki izdelki, ki zagotavljajo gurmanski okus in izvrstno kvaliteto. Narejeni so iz najboljših ekoloških sestavin v kombinaciji s strastjo, ki ustvari vrhunsko izkušnjo okusa.