Okay čistilo za talne površine Candy Lady 500ml

4.95

Okay čistilo za talne površine odlično čistilo za čiščenje tal. Čistilo razredčite v vodi, za trdovratne madeže uporabite nerazredčeno.

Proizvajalec: Okay

Opis

Okay čistilo za talne površine Candy Lady odlično čistilo za čiščenje tal. Čistilo razredčite v vodi, za trdovratne madeže pa lahko uporabite tudi nerazredčeno.

Izdelki Okay so veganski, ekološki in narejeni v Sloveniji. Po uporabi pokrovček obvezno zapri! 

Candy Lady je na voljo tudi v setu čistil za dom Okay set čistil dom.

Uporaba:
Pri trdovratni umazaniji nanesemo čistilo za talne površine nerazredčeno direktno na površino pustimo delovati in obrišemo s krpo. Čistilo dobro odstrani maščobo, delno celo vodni kamen in daje površini lesk brez brisanja.

Čistilo se lahko tudi redči: dodajte 40-80 ml na 10 l tople vode.

Sestavine:
5% anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi. Vsebuje: konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, Benzisothiazolinone, Sodium Pyrithione), dišave (Butylphenyl Methylpropional, Citronellol).

Neto količina: 500ml

Okay je blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelki, ki s svojo iznajdljivostjo lajšajo vsakdan. Naravna čistila za celoten dom.

Opozorila:
H319 Povzroča hudo draženje oči.
P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
P501 Posodo odstranite na primerno mesto samo popolnoma prazno.