Okay čistilo za različne površine Multi Queen 500ml

4.95

Okay čistilo za različne površine Multi Queen je vsestransko čistilo. Poskrbi za vse površine v vašem domu.

Proizvajalec: Okay

2 na zalogi

Opis

Okay čistilo za različne površine Multi Queen je vsestransko čistilo. Poskrbi za vse površine v vašem domu, kos je tudi površinam iz visokega sijaja. S tem čistilom lahko očistite mize pulte, omarice, …

Se odločaš med Multi Divo in Multi Queen? Največja konkurenca Multi Queen je zagotovo Multi Diva, ki je bolj koncentrirana in se jo lahko redči, se pa obe odlično obnese na različnih površinah.

Multi Queen je na voljo tudi v setu čistil za dom Okay set čistil dom.

Izdelki Okay so veganski, ekološki in narejeni v Sloveniji. Po uporabi pršilko obvezno obrni na OFF!

Uporaba:
Čistilo za različne površine nanesite na površino, očistite s krpo ali sperite z vodo. Učinkovito očisti vse pralne površine in ne pušča lis. Primerno za čiščenje miz, pultov, pohištva in tal. Čistilo lahko po potrebi tudi dodatno redčite. Po uporabi pršilko obvezno obrni na OFF!

Sestavine:
<5% neionske površinsko aktivne snovi, vsebuje konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, benzisothiazolinone, Methylisothiazoline), dišave

Neto količina: 500ml

Okay je blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelki, ki s svojo iznajdljivostjo lajšajo vsakdan. Naravna čistila za celoten dom.

Opozorila:
H319 Povzroča hudo draženje oči.
P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
P501 Posodo odstranite na primerno mesto samo popolnoma prazno.