Okay čistilo za različne površine Multi Diva 500ml

4.95

Okay čistilo za različne površine Multi Diva je vsestransko čistilo. Poskrbi za vse površine v vašem domu.

Proizvajalec: Okay

Opis

Okay čistilo za različne površine Multi Diva je vsestransko čistilo. Ne le njena roza barva, tudi omamen tropski vonj te bo preprosto začaral. Poskrbi za vse površine v vašem domu, kos je tudi površinam iz visokega sijaja. S tem čistilom lahko očistite mize pulte, omarice, …

Se odločaš med Multi Divo in Multi Queen? Največja konkurenca Multi Dive je zagotovo Multi Queen, ki je malo manj koncentrirana, a se vseeno odlično obnese na različnih površinah.

Multi Diva je na voljo tudi v setu čistil za kuhinjo Okay set čistil kuhinja.

Izdelki Okay so veganski, ekološki in narejeni v Sloveniji. Po uporabi pršilko obvezno obrni na OFF!

Uporaba:
Pri trdovratni umazaniji čistilo nanesite nerazredčeno na površino, pustite delovati in obrišite s krpo. Čistilo dobro odstrani maščobo, delno celo vodni kamen in daje površini lesk brez brisanja. Primerno za čiščenje miz, pultov, pohištva in tal. Čistilo lahko po potrebi tudi dodatno redčite: 40-80ml na 10l tople vode. Po uporabi pršilko obvezno obrni na OFF!

Sestavine:
<5% anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi. Vsebuje: konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone), dišave.

Neto količina: 500ml

Okay je blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelki, ki s svojo iznajdljivostjo lajšajo vsakdan. Naravna čistila za celoten dom.

Opozorila:
H319 Povzroča hudo draženje oči.
P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
P501 Posodo odstranite na primerno mesto samo popolnoma prazno.