Okay čistilo za različne kuhinjske površine Madame Cuisine 500ml

4.95

Okay čistilo za kuhinjske površine Madame Cuisine je zelo podobna Mister Grease-u. Že res, da je manj koncentrirana, ampak ravno zato je super za brisanje vseh površin v kuhinji.

Proizvajalec: Okay

2 na zalogi

Opis

Okay čistilo za kuhinjske površine Madame Cuisine je zelo podobna Mister Grease-u.

Saj vemo, obožuješ Mister Grease-a, mi tudi! Ampak on je zares močan, za lažja vsakodneva kuhinjska opravila je Madame Cuisine preprosto boljša.

Že res, da je manj koncentrirana, ampak ravno zato je super za brisanje vseh površin v kuhinji. Pečico prepustimo  Grease-u. Ampak za pult, štedilnik, jedilno mizo, hladilnik in kuhinjske omarice,… za vse to pa je Madame preprosto najboljša. Da sploh ne omenjamo njenega omamnega bombončkastega francoskega parfuma, po katerem bo po čiščenju vsak dan dišala tvoja kuhinja. Mmm, pozabi na vonj po kuhanju in tvojo kuhinjo prepusti Madame Cuisine.

Izdelki Okay so veganski, ekološki in narejeni v Sloveniji. Po uporabi pršilko obvezno obrni na OFF!

Uporaba:
Čistilo razpršite po površini in pustite delovati nekaj trenutkov, nato z vlažno krpo očistite površino. krpo sperite in površino obrišite do čistega. čistilo odstrani vsakodnevne nečistoče s kuhinjskih pultov, keramike, pomivalnega korita, kuhinjskih elementov, kuhinjske mize, s površin štedilnika, hladilnika, mikrovalovne pečice … površini daje lesk brez brisanja.

Sestavine:
<5% anionske površinsko aktivne snovi / anionske površinski aktivne tvari, neionske površinsko aktivne snovi / neionske površinski aktivne tvari. Vsebuje konzervans (laurylamine dipropylenediamine, benzisothia- zolinone, sodium pyrithione), dišave.

Neto količina: 500ml

Okay je blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelki, ki s svojo iznajdljivostjo lajšajo vsakdan. Naravna čistila za celoten dom.

Opozorila:
H319 Povzroča hudo draženje oči.
P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
P501 Posodo odstranite na primerno mesto samo popolnoma prazno.