Cink 15 mg, kompleks, 50 kapsul

13.52

Terranova

Ta pomembni mineral je v vseh organih, tkivih in človeških tekočinah.
Potreben je za delovanje več kot 70 encimov.
Primerno za vegetarijance in vegane.
Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Cink 15 mg, kompleks, je pomembni mineral se nahaja v vseh organih, tkivih in človeških tekočinah. Potreben je za delovanje več kot 70 encimov iz vseh encimskih razredov, oblika bisglicinata pa zagotavlja optimalno absorpcijo. Cink prispeva k ohranjanju zdravih kosti, las, nohtov in zdrave kože. Cink ima vlogo pri ohranjanju vida in pri delovanju imunskega sistema.

Terranova cink je brez pšenice, koruze, soje , kvasa, mleka, želatine. Je brez živalskih sestavin, brez dodanega sladkorja in brez barvil.

Uporaba:
Priporočamo, da zaužijete Cink 15 mg, kompleks, kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 kapsulo dnevno, pri obroku. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti.

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.

Neto količina: 50 kapsul

Distributer: Avemed d.o.o., Ljubljana

Terranova Nutrition – britanska blagovna znamka naravnih prehranskih dopolnil proizvaja izdelke z aktivnimi oblikami hranil najboljše kakovosti. Prehranska dopolnili Terranova vsebuje samo aktivne sestavine in patentirano zmes – kompleks Magnifood, ki je sestavljena iz ekološko pridelanih in divje rastočih rastlin. Magnifood kompleks v izdelkih Terranova nadomešča vsa polnila, veziva, pomožna sredstva in aditive. Magnifood kopleks izboljša učinek, absorpcijo in funkcijo prehranskih dopolnil.