Čičerikina moka brez glutena bio Gluteno 500g

3.80

Čičerikina moka brez glutena je nežnega, oreškastega okusa in je odličen nadomestek pšenične moke predvsem v receptih brez glutena.

Visoka vsebnost beljakovin. Visoka vsebnost prehranskih vlaknin in vir beljakovin.

Ekološko

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Čičerikina moka brez glutena je nežnega, oreškastega okusa in je odličen nadomestek pšenične moke predvsem v receptih brez glutena.

Pridobiva se z mletjem posušenih plodov čičerike. Predstavlja glavno sestavino različnih italijanskih regionalnih receptov, kot sta Sicilijski panelle in Ligurijska farinata.

Lahko jo mešate z durum moko za pripravo domačih svežih testenin, testa in njokov. Odlična je za pripravo palačink, kruha socca, vegetarijanskih/veganskih burgerjev, pit, juh, omak in polpetov.

Sestavine:
Čičerikina moka.*
* iz kontrolirane ekološke pridelave, SI-EKO-001. Kmetijstvo EU.

Prehranske vrednosti na 100 g:
Energijska vrednost 1540 kJ/ 365 kcal
Maščobe 6,1 g (od tega nasičene maščobe 0,1 g)
Ogljikovi hidrati 51,0 g (od tega sladkorji 2,2 g)
Prehranske vlaknine 9,3 g
Beljakovine 22,2 g
Sol 0,01 g

Hranite na suhem in temnem mestu pri sobni temperaturi. Embalažo po uporabi dobro zaprite.

Dodaj v košarico

Neto količina: 500 g

Gluteno podjetje pod istoimensko blagovno znamko proizvaja brezglutenske testenine, brezglutenske prigrizke, ponuja tudi brezglutenske moke in še veliko več.  Zakaj Gluteno? Preprosto, »Gluten no« oz. »gluten ne«.