AlmaWin Tablete za strojno pomivanje posode 500g

6.11

AlmaWin tablete za strojno pomivanje posode odstranjujejo tudi trdovratne ostanke hrane s posode in posodo naredijo čisto in sijočo.

Količina: 25 tablet/500g.

Proizvajalec: AlmaWin

Opis

AlmaWin tablete za strojno pomivanje posode odstranjujejo tudi trdovratne ostanke hrane s posode in posodo naredijo čisto in sijočo. AlmaWin Tablete za strojno pomivanje posode ne vsebujejo GSO, sintetičnih konzervansov, klora, fosfatov ali optičnih belil.

Uporaba:
Odstranite folijo s tablete in jo dodajte v posodico pomivalnega stroja ter vključite želeni program. Za idealen učinek uporabite AlmaWin sredstvo za sijaj in sol za pomivalni stroj AlmaWin. Izdelek ne vsebuje GSO, sintetičnih konzervansov, klora, fosfatov ali optičnih belil.

Sestavine:
> = 15% <30% belilo na osnovi kisika, <5% neionskih površinsko aktivnih snovi (površinsko aktivne snovi iz sladkorja), encimi (proteaza, amilaza – brez GSO), dišave, limonen, citral. Ostale sestavine: natrijev citrat, natrijev karbonat, TAED (belilni aktivator), natrijev poliaspartat, voda, sorbitol, natrijev bikarbonat, natrijev silikat, bentonit, rastlinsko olje, natrijeva sol jantarne kisline. 91,0% sestavin je naravnega izvora.

Neto količina: 500g

Proizvajalec: AlmaWin GmbH, Nemčija

AlmaWin blagovna znamka uporablja skrbno izbrane sestavine rastlinskega in mineralnega izvora. Izdelki so biološko razgradljivi koncentrati in dermatološko testirani. Njihova embalaža se lahko reciklira. Proizvodi so ekološko neoporečni – brez GSO, brez sintetičnih konzervansov, brez klora, brez fosfatov in brez optičnih belil.

Dodaj v košarico

Opozorila:
H319 Povzroča hudo draženje oči.
P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
P501 Posodo odstranite na primerno mesto samo popolnoma prazno.

Morda vam bo prav tako všeč…