-7%

AlmaWin set za posodo

18.14

Najnižja cena v 30 dneh: 18.14

AlmaWin set za posodo sestavljajo Sol za pomivalni stroj 2kg, Prašek za strojno pomivanje posode 1,25kg in Sredstvo za izpiranje – sijaj 500ml.

Proizvajalec: AlmaWin

Opis

AlmaWin set za posodo sestavljajo Sol za pomivalni stroj 2kg, Prašek za strojno pomivanje posode 1,25kg in Sredstvo za izpiranje – sijaj 500ml.

AlmaWin Sol za pomivalni stroj 2kg

AlmaWin sol za pomivalni stroj mehča vodo ter poveča učinek praška. Pomivalni stroj ščiti pred vodnim kamnom in preprečuje sledi madežev na posodi. Izdelek ne vsebuje GSO, sintetičnih konzervansov, klora, fosfatov ali optičnih belil.

AlmaWin Prašek za strojno pomivanje posode 1,25kg

AlmaWin prašek za strojno pomivanje posode odstranjuje tudi trdovratne ostanke hrane s posode in posodo naredi čisto in sijočo. Izdelek ne vsebuje GSO, sintetičnih konzervansov, klora, fosfatov ali optičnih belil.

AlmaWin Sredstvo za izpiranje – sijaj 500ml

AlmaWin sredstvo za izpiranje – sijaj vsebuje 100% naravne sestavine, ki preprečujejo sledi madežev na posodi. Za sijočo posodo.


Dodaj v košarico

AlmaWin blagovna znamka uporablja skrbno izbrane sestavine rastlinskega in mineralnega izvora. Izdelki so biološko razgradljivi koncentrati in dermatološko testirani. Njihova embalaža se lahko reciklira. Proizvodi so ekološko neoporečni – brez GSO, brez sintetičnih konzervansov, brez klora, brez fosfatov in brez optičnih belil.

Opozorila:
H319 Povzroča hudo draženje oči.
P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
P501 Posodo odstranite na primerno mesto samo popolnoma prazno.

Morda vam bo prav tako všeč…