AlmaWin Detergent za volno in svilo 750ml

6.75

Almawin detergent za volno in svilo je koncentriran tekoči detergent, ki je zelo primeren za občutljive tkanine ter jih ščiti s pomočjo pšeničnih proteinov.

Proizvajalec: AlmaWin

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

AlmaWin detergent za volno in svilo je koncentriran tekoči detergent, ki je zelo primeren za občutljive tkanine ter jih ščiti s pomočjo pšeničnih proteinov.

Primeren za pranje od 20°C do 40°C pri vseh občutljivih naravnih tkaninah (volna, svila, ovčja koža – če so primerna za pranje).

Detergent za volno in svilo je brez mila, vaša oblačila pa prijetno zadišijo po sivki. Detergent je dermatološko testiran in ne vsebuje GSO, sintetičnih konzervansov, klora, fosfatov ali optičnih belil.

Uporaba:
AlmaWin detergent za volno in svilo je primeren za ročno in strojno pranje. Upoštevajte navodila za doziranje, ki so napisana na embalaži. Za 20 °C – 30 °C – 40 °C. Pri vseh občutljivih naravnih tkaninah, kot so volna, svila, puh in ovčja koža (v kolikor primerna za pranje). Upoštevajte navodila za nego, ki so podana s strani proizvajalca.

Sestavine:
Aqua (voda), Alcohol, Sodium Lauryl Sulfate, Lauryl Polyglucose, Sodium Chloride, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Lactic Acid (mlečna kislina), parfum, Hydrolyzed Wheat Gluten, Linalool.

Neto količina: 750ml

Proizvajalec: AlmaWin GmbH, Nemčija

AlmaWin blagovna znamka uporablja skrbno izbrane sestavine rastlinskega in mineralnega izvora. Izdelki so biološko razgradljivi koncentrati in dermatološko testirani. Njihova embalaža se lahko reciklira. Proizvodi so ekološko neoporečni – brez GSO, brez sintetičnih konzervansov, brez klora, brez fosfatov in brez optičnih belil.

Opozorila:
H319 Povzroča hudo draženje oči.
P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
P501 Posodo odstranite na primerno mesto samo popolnoma prazno.