AlmaWin Detergent za športna oblačila 750ml

10.30

AlmaWin Detergent za športna oblačila popolnoma očisti in učinkovito odstranjuje vonj po znoju in ščiti funkcijo membran.

Proizvajalec: AlmaWin

Opis

AlmaWin Detergent za športna oblačila popolnoma očisti in učinkovito odstranjuje vonj po znoju in ostale neprijetne vonjave iz tkanin, ščiti funkcijo membran športnih oblačil iz sintetičnih ali mešanih tkanin. Primeren je za vse funkcionalne tekstilne izdelke, ki dihajo, kopalke, izdelke iz  mikrovlaken,…

Z njim lahko perete že pri  20°C. Detergent je ekološki in je primeren za vsa športna oblačila, ki dihajo. Uporaba je priporočljiva pri temperaturah 20 °C, 30 °C in 40 °C in se lahko uporabi tudi za ročno pranje.

Izdelek ne vsebuje GSO, sintetičnih konzervansov, klora, fosfatov ali optičnih belil.

Uporaba:
AlmaWin detergent za športna oblačila dodajte v dozirno komoro za glavno pranje ali neposredno v boben in izberite program za občutljivo perilo. Upoštevajte navodila za doziranje, ki so napisana na embalaži.

Sestavine:
Aqua (voda), Lauryl Polyglucose, Sodium Lauryl Sulfate, Alcohol, Sodium Polyaspartate, Sodium C12-18 Alkyl Sulfate, Tetrasodium Iminodisuccinate, Citric Acid (citronska kislina), parfum, Zinc Ricinoleate, Lactic Acid (mlečna kislina), Linalool.

Neto količina: 750ml

Proizvajalec: AlmaWin GmbH, Nemčija

AlmaWin blagovna znamka uporablja skrbno izbrane sestavine rastlinskega in mineralnega izvora. Izdelki so biološko razgradljivi koncentrati in dermatološko testirani. Njihova embalaža se lahko reciklira. Proizvodi so ekološko neoporečni – brez GSO, brez sintetičnih konzervansov, brez klora, brez fosfatov in brez optičnih belil.

Opozorila:
H319 Povzroča hudo draženje oči.
P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
P501 Posodo odstranite na primerno mesto samo popolnoma prazno.

Morda vam bo prav tako všeč…