AlmaWin Detergent za pomivanje posode vrtnica in melisa 1l

4.45

AlmaWin detergent za pomivanje posode divja vrtnica in melisa je nežen do vaših rok, učinkovit pri pomivanju.

Proizvajalec: AlmaWin

Ni na zalogi

Opis

AlmaWin detergent za pomivanje posode divja vrtnica in melisa učinkovito odstranjuje maščobo in umazanijo. AlmaWin detergent za pomivanje posode divja vrtnica in melisa vsebuje pšenične proteine, ki negujejo in ščitijo kožo pred izsušitvijo.

Izdelek ne vsebuje GSO, sintetičnih konzervansov, klora, fosfatov ali optičnih belil.

Sestavine:
> = 5% <15% anionskih površinsko aktivnih snovi, neionske površinsko aktivne snovi (površinsko aktivne snovi iz sladkorja). <5% dišav (dišava iz naravnih eteričnih olj in eterično olje limone *), limonen, geraniol. * sestavine iz ekološke pridelave.
Ostale sestavine: voda, etanol, fiziološka raztopina, mlečna kislina, izvleček melise. 100% sestavin je naravnega izvora.

Neto količina: 1l

Proizvajalec: AlmaWin GmbH, Nemčija

AlmaWin blagovna znamka uporablja skrbno izbrane sestavine rastlinskega in mineralnega izvora. Izdelki so biološko razgradljivi koncentrati in dermatološko testirani. Njihova embalaža se lahko reciklira. Proizvodi so ekološko neoporečni – brez GSO, brez sintetičnih konzervansov, brez klora, brez fosfatov in brez optičnih belil.

Beri dalje

Opozorila:
H319 Povzroča hudo draženje oči.
P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
P501 Posodo odstranite na primerno mesto samo popolnoma prazno.

Morda vam bo prav tako všeč…