AlmaWin Čistilo za steklene površine 500ml

4.09

AlmaWin čistilo za steklene površine preprosto razpršite in obrišite. Čistilo učinkovito odstrani umazanijo in na površini pusti sijaj.

Proizvajalec: AlmaWin

4 na zalogi

Opis

AlmaWin čistilo za steklene površine preprosto razpršite in obrišite. Čistilo učinkovito odstrani umazanijo in na površini pusti sijaj. Če želite odstraniti trdovratno umazanijo, površino najprej obrišite z vlažno krpo.

AlmaWin čistilo za steklene površine je primeren za vse vodoodporne površine. Odlično čisti ogledala, okna, steklene plošče in mize, računalniške monitorje, lakirano pohištvo, ploščice, avtomobilska stekla, … Ni primerno za plazemske zaslone. Izdelek ne vsebuje GSO, sintetičnih konzervansov, klora, fosfatov ali optičnih belil.

Uporaba:
Čistilo nanašajte na površino z razdalje 40 cm. Razpršite in obrišite.

Sestavine:
<5% neionski tenezidi (površinsko aktivne snovi iz sladkorja). Ostale sestavine: alkohol, voda.

Neto količina: 500ml

Proizvajalec: AlmaWin GmbH, Nemčija

AlmaWin blagovna znamka uporablja skrbno izbrane sestavine rastlinskega in mineralnega izvora. Izdelki so biološko razgradljivi koncentrati in dermatološko testirani. Njihova embalaža se lahko reciklira. Proizvodi so ekološko neoporečni – brez GSO, brez sintetičnih konzervansov, brez klora, brez fosfatov in brez optičnih belil.

 

Morda vam bo prav tako všeč…