AlmaWin Belilo na osnovi kisika 400g

3.95

AlmaWin Belilo na osnovi kisika je brez sintetičnih dišav, barvil ali konzervansov. Primeren za perilo, posodo, pomivalne in pralne stroje in odtoke.

Proizvajalec: AlmaWin

Ni na zalogi

Opis

AlmaWin belilo na osnovi kisika se uporablja za celoten dom. Primeren je tako za odstranjevanje madežev z oblačil, kot tudi za čiščenje odtokov ter nego strojev (pralni, pomivalni).

Izdelek ne vsebuje GSO, sintetičnih konzervansov, klora, fosfatov ali optičnih belil.

AlmaWin belilo na osnovi kisika uporaba:

  • V pralnem stroju: kisikov belilo poveča učinek pranja za belo in barvna perilo. Uporabljamo ga kot odstranjevalec madežev. Primeren za temperature od 30°C do 95°C. Belo perilo ostane belo. 1 jedilno žlico (25g) belila dodajte v dozirno posodo ali direktno v boben pralnega stroja. Upoštevajte navodila za pranje.
  • Za bele zavese: 6 jedilnih žlic belila (140g) brez pralnega sredstva dajte v dozirno posodo. Vaše zavese bodo zopet snežno bele.
  • Odstranjevalec madežev: odstranjuje madeže od sadja, zelenjave, kave, čaja, rdečega vina, trave,… 1 jedilno žlico (25g) dodajte v dozirno posodo za glavno pranje. Upoštevajte navodila čiščenje oblačil.
  • V pomivalnem stroju: odstranjuje madeže od čaja in kave s posode in porcelana. 1jedilno žlico (25g) dodajte v dozirno posodo pomivalnega stroja.
  • V gospodinjstvu: z belilom lahko brezhibno očistite odtoke, umivalnike, korita za pomivanje posode. Primerno za odmaševanje odtokov in odstranjevanje neprijetnih vonjav. 1 jedilno žlico (25g) belila stresite v odtok, prelite s skodelico vrele vode in pustite delovati. Redno ponavljanje tega postopka preprečuje zamašitve.
  • Čiščenje pralnega in pomivalnega stroja: 4 jedilne žlice (100g) stresite v dozirno posodo stroja in spustite program na najvišji temperaturi.

 

Sestavaine:
> = 15% <30% belila na osnovi kisika (natrijev hidrogenkarbonat), <5% neionskih površinsko aktivnih snovi (površinsko aktivne snovi na osnovi sladkorja).
Ostale sestavine: soda, natron, natrijev sulfat, TAED (belilni aktivator), natrijev citrat. 96% sestavin je naravnega izvora.

Neto količina: 400g

Proizvajalec: AlmaWin GmbH, Nemčija

AlmaWin blagovna znamka uporablja skrbno izbrane sestavine rastlinskega in mineralnega izvora. Izdelki so biološko razgradljivi koncentrati in dermatološko testirani. Njihova embalaža se lahko reciklira. Proizvodi so ekološko neoporečni – brez GSO, brez sintetičnih konzervansov, brez klora, brez fosfatov in brez optičnih belil.

Beri dalje

Opozorila:
H319 Povzroča hudo draženje oči.
P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
P260 Ne vdihavati prahu.
P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
P501 Posodo odstranite na primerno mesto samo popolnoma prazno.

Morda vam bo prav tako všeč…